Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО

Дата: 12.10.2021 15:44
Кількість переглядів: 2103

У селі Вовчків Поліської громади триває капітальний ремонт місцевої школи. Роботи на об’єкті планують повністю завершити вже до кінця жовтня.

Про це сьогодні, 11 жовтня, зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Школа у Вовчкові має давню історію. Будівлю збудували ще в 1950-х роках. З того часу освітній заклад незмінно працював. На його базі навіть відкрили пришкільний інтернат для дітей із малозабезпечених, неблагонадійних сімей і дітей-сиріт та напівсиріт. Цього року ми розпочали капітальний ремонт школи. Уже зовсім незабаром завершимо його. Завдяки цьому забезпечимо якісними освітніми послугами всіх дітей, які проживають у селі», – зазначив Василь Володін.

Наразі будівельники демонтували стару покрівлю та влаштували нову, встановили сучасні енергозберігаючі вікна та двері, утеплили фасад.

Зараз вони завершують роботи з благоустрою території, а також монтують системи сигналізації та сповіщення про пожежу.

Загальна вартість проєкту складає 11,7 млн грн. Роботи тривають у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

http://koda.gov.ua/news/cogo-misyacya-na-kiivshhini-planuyut-zav/

Фото без опису

На Київщині готуються вводити в експлуатацію міст на автошляху Васильків-Княжичі-Лука-Гореничі. Капітальний ремонт на об’єкті тривав у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це сьогодні, 11 жовтня, зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Завершили ще один дорожній проєкт у регіоні. Міст оновлювали за кошти субвенції з державного бюджету. Загальна вартість робіт склала 41,4 млн грн», – уточнив Василь Володін.

Підрядники вже влаштували на об’єкті дорожню розмітку та освітлення. Незабаром міст планують ввести в експлуатацію

http://koda.gov.ua/news/na-kiivshhini-vvedut-v-ekspluataciyu-od/

На Київщині триває вдосконалення дорожньої інфраструктури в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Один із об’єктів, де зараз проходять роботи, – це автошлях Обухів-Лісники через Великі Дмитровичі та Ходосівку.

Про це сьогодні, 11 жовтня, зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Капітальні ремонти доріг у нас зараз проходять на низці об’єктів. Автошлях Обухів-Лісники, наприклад, капітально ремонтуємо за кошти державної субвенції. Реалізувати проєкт плануємо вже цього року. А до кінця жовтня завершимо влаштування покриття тротуарів, встановлення дорожніх знаків та влаштування узбіч», – деталізував Василь Володін.

Загальна вартість робіт з капітального ремонту складає понад 29 млн грн

http://koda.gov.ua/news/dorozhnyu-infrastrukturu-kiivshhini-pro/

З моменту, коли в Україні у 2020 році стартувала програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», вже реконструйовано та збудовано 215 шкіл та садочків.

Такі цифри наводяться в Instagram Володимира Зеленського.

У дописі наголошується, що така цифра є лише початком.

«Країна, яка прагне бути конкурентоспроможною в сучасному світі, має вважати освіту і науку своїми дійсно стратегічними, пріоритетними сферами. І в кожній з них держава повинна забезпечити кілька важливих, ключових умов. Головне – це інфраструктура. Доступний, безпечний, комфортний і – дуже важливо – безбар’єрний освітній простір», – говорить Президент у відео, виставленому в Instagram.

Нагадаємо, раніше створення якісної інфраструктури в межах «Великого будівництва» Володимир Зеленський назвав свідченням реального ставлення держави до своїх громадян.

http://koda.gov.ua/news/za-programoyu-zelenskogo-v-ukraini-uzh/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь