Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Теплі речі для дітей громади

Дата: 18.10.2021 21:06
Кількість переглядів: 436

Всі діти мають рівні права, визначені в Конвенції ООН про права дитини та у законодавстві України, але, на жаль, не всі з них мають рівні можливості.

Про те, що діти — наше майбутнє, часто можна почути від політиків різних рівнів. Однак, за словами мають стояти ще й реальні дії.

Діти та їх потреби – завжди на порядку денному та в центрі уваги нашої громади, а особливо ті, які потребують допомоги і підтримки. Служба у справах дітей Пісківської селищної ради за кошти платників податків та з ініціативи селищного голови  Володимира Луцкова було організовано акцію по придбанню теплого одягу та взуття для діток із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Дана акція була реалізована в рамках місцевої програми «Щаслива родина – успішна громада». Обнови отримали 40 юних мешканців нашої громади.

Така практика не нова для Пісківки, адже ще майже 10 років тому її започаткував наш меценат Ігор Луцков для дітей, які відвідували Спортивний Центр. Чудовий приклад для наслідування і хороша соціальна ініціатива-вирішили ми!

За цією акцією стоїть велика кількість людей. Більше всіх завдячуємо керівнику Служби у справах дітей Юлії Томашевській, яка організувала закупівлю та провела всі перемовини з продавцями. Автобус для організованого підвозу дітей на примірки надав Відділ освіти громади. Хочеться відмітити також роботу соціального фахівця громади Марини Мочульської, яка здійснювала соціальний супровід дітей. Особлива дяка підприємцям, які співпрацювали, іноді на не дуже вигідних для себе умовах, заради благої мети, це пані Людмила Масленко, в якої було придбано взуття для діток на загальну суму 12900 грн та Бобомурад Болтаєв, в якого було закуплено одяг на загальну суму 52430 грн. Але всі ці зусилля не марні, якщо викликали посмішки на дитячих обличчях.

Нехай цієї зими буде тепло всім дітям!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь