Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Поліцейський офіцер громади вже працює

Дата: 07.11.2021 21:56
Кількість переглядів: 3667

Вже офіційно: жителі Пісківської громади під надійним захистом, адже тепер і в нашій громаді запрацювала програма "Поліцейський офіцер громади"!

05 листопада  в парку «Молодіжний» за участі начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова, селищного голови Володимира Луцкова, представників депутатського корпусу та мешканців відбулась урочиста та дуже гостинна зустріч поліцейського офіцера Василя Пономаренко (на фото)

Знайомтеся, капітан поліції за рангом та самовіддана людина за життєвою позицією - пан Василь, відтепер стоятиме на сторожі безпеки мешканців нашої громади і сумлінно виконуватиме обов’язки поліцейського офіцера громади!

Керівник поліції Київщини вручив вже нашому поліцейському офіцеру сертифікат про проходження необхідної підготовки, зброю та ключі від автомобіля, який ще раніше придбала для нього  громада в рамках реалізації програми. Представники Пісківської громади отримали подяку за участь в програмі Національна поліція України «Поліцейський офіцер громади» і пообіцяли сприяти шерифу у всіх його справах.

Пан Василь проживатиме і працюватиме в громаді та буде щиро радий підтримці та розумінню. Поки що приймальний кабінет поліцейського офіцера знаходиться в приміщенні, де раніше працювала «Пісківська Варта» (на території Пісківського ЖКП). Зв’язатись за необхідності можна за номером

 +38 063 754 53 57 або 102. 

Нагадуємо, що Пісківська громада одна з перших на Київщині взяла участь у програмі реформ Національної поліції «Поліцейський офіцер громади». 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь