Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Пісківського МБК

Дата: 05.01.2022 15:32
Кількість переглядів: 531

                              ОГОЛОШЕННЯ                                            

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора  Пісківського міського будинку культури

Дата початку прийому документів – 06 січня 2021 року. 

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня оголошення про конкурс, до 04 лютого 2022 року (включно).

Дата початку формування конкурсної комісії - 06 січня 2022 року.

Умови, порядок та строки проведення конкурсу визначаються Законом України №955-VIII від 28.01.2016р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» та Законом України «Про культуру».

Кваліфікаційні вимоги до кандидата: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою, знання ПК та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки директора  Пісківського міського будинку культури.

До конкурсної комісії подаються такі документи: заява про участь у конкурсному відборі, згода на обробку персональних даних відповідно до Закон України «Про захист персональних даних», автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості, копія документа, що посвідчує особу, копія документа про вищу освіту, два рекомендаційні листи, мотиваційний лист та інші документи на розсуд претендента.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Документи для участі у конкурсі подаються особисто або надсилаються на поштову або електронну адресу упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу за адресою: 07820, Київська область, Бучанський р-н, смт Пісківка, вул. Дачна, 66, виконавчий комітет Пісківської Селищної ради, e-mail: piskivka@ukr.net (тема: Конкурс на завідуючого Пісківським МБК).

Контактна особа: Шашенко Віра Вікторівна, телефон (04577) 33-0-53.

 

Дата та місце проведення конкурсу:

– засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 07 лютого 2022 року;

– засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади директора  Пісківського міського будинку культури, проведення з ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу, відбудеться     09 лютого 2022 року в приміщенні Пісківської селищної ради за адресою: 07820, Київська область, Бучанський район, смт Пісківка, вул. Дачна, 66.

Посада передбачає укладення строкового трудового договору (контракту) з посадовим окладом відповідно до встановленого розряду.

Склад конкурсної комісії та її повноваження формуються відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру».

Конкурсна комісія вважається повноважною у разі затвердження в її складі не менше 7 осіб. Члени конкурсної комісії мають бути не упередженими та незалежними.

Конкурс проводиться публічно. На засіданні конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами можуть бути присутні представники ЗМІ та громадськості.

Розпорядження №3-ОД від 05.01.2022 р.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь