Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Нотаріальні послуги у громаді

Дата: 04.07.2022 16:34
Кількість переглядів: 536

Відповідно до  ст.7 Закону України "Про нотаріат" посадові особи органів місцевого самоврядування, які вчиняють нотаріальні дії, у своїй діяльності керуються Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України та його територіальних органів.

Посадові особи ОМС зобов'язані сприяти фізичним та юридичним особам у здійсненні їх прав та захисті законних інтересів, роз'яснювати права і обов'язки, попереджати про наслідки вчинюваних нотаріальних дій для того, щоб юридична необізнаність не могла бути використана їм на шкоду.

У Пісківській громаді  за рішенням селищної ради  вчиняють нотаріальні дії секретар селищної ради ПАСТЕРНАК Ірина Володимирівна та староста Мигалківського старостинського округу №1 – КОВАЛЕНКО Олена Сергіївна

Посадові особи Пісківської ОТГ вчиняють такі нотаріальні дії:

  1. Посвідчують заповіти (крім секретних);
  2. Скасовують заповіти;
  3. Видають дублікати посвідчених ними документів;
  4. Засвідчують вірність копій (фотокопій) документів і виписок з них;
  5. Засвідчують справжність підпису на документах;
  6. Посвідчують довіреності, крім довіреності на право розпоряджання нерухомим майном, довіреності на управління і розпоряджання корпоративними правами та довіреності на користування і розпорядження транспортними засобами

Графік прийому по нотаріальним питанням:

Середа  з  8.00 до 12.00

П’ятниця - з 8.00 до 12.00

Більш детально з умовами надання послуг, розміром та пільгами із сплати державного мита можна ознайомитись у інформаційних картках на кожен вид послуги, затверджених рішенням виконавчого комітету.

ВАЖЛИВО!!!

  • Державне мито  за вчинення нотаріальних дій сплачується ДО вчинення таких дій, а не ПІСЛЯ. Ненадання розрахункового документу про сплату держмита або документу, що підтверджує пільгу по звільненню від сплати є підставою для ВІДМОВИ у вчиненні нотаріальної дії.
  • За нотаріальні дії, вчинювані ЗА МЕЖАМИ приміщення виконавчого комітету селищної ради ДОДАТКОВО сплачуються фактичні витрати, пов`язані з виїздом для вчинення дій. Час і день надання нотаріальних послуг поза межами адміністративного приміщення узгоджується з посадовою особою ОМС в індивідуальному порядку.

Реквізити для перерахування держмита :

Пісківська селищна ТГ, ГУК у Київ. обл/Пісківська сел/22090100

37955989   Казначейство України

UA508999980314010537000010726      22090100

Призначення платежу:державне мито, що сплачується за місцем розгляду та оформлення документів, у тому числі за оформлення документів на спадщину і дарування.

Розміри держмита та інформаційні картки на нотаріальні послуги розміщені у розділі "ЦНАП" підрозділ "НОТАРІАЛЬНІ ПОСЛУГИ"  за  посиланням

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь