Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

16 СЕРПНЯ ПРОЙШЛО ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ОБЛАСНИХ ПРОГРАМ «НОВА ОСЕЛЯ» ТА «ВІДБУДОВА ПРИВАТНИХ БУДИНКІВ»

Дата: 18.08.2022 11:34
Кількість переглядів: 800

16 серпня в Київській ОВА відбулося друге засідання Комісії з питань надання та відновлення житла, зруйнованого через бойові дії на території області. Під час засідання учасники комісії заслухали представників всіх територіальних громад області, які подали документи для участі в програмах, щодо пріоритетності та черговості в реєстрах.

Наразі територіальні громади вже сформували реєстри сімей, які втратили житло внаслідок збройної агресії рф. Ці списки передані до Департаменту архітектури та містобудування й Департаменту регіонального розвитку Київської ОВА.

Для участі в Програмі відновлення приватного житла станом на 16 серпня до Департаменту регіонального розвитку подано 264 заявки від 19 територіальних громад.

У свою чергу, для участі в програмі «Нова оселя» до Департаменту містобудування та архітектури територіальні громади передали дані щодо 312 родин, які потребують нових квартир.

Пакети необхідних документів ще доопрацьовуються безпосередньо у територіальних громадах.

Крім того, члени комісії прийняли спільне рішення, що першочерговість на будівництво нового житла або викупу квартир мають багатодітні родини, сім’ї з дітьми та вагітні жінки, а також родини загиблих військовослужбовців.

Нагадаємо, до комісії увійшли представники структурних підрозділів ОВА, депутати обласної ради та представники територіальних громад Київщини. Саме представники територіальних громад і визначають черговість та пріоритетність у реєстрах сімей у розрізі своїх громад.Від Пісківської громади в комісії взяла участь Ірина Пастернак.

Офіційний сайт КОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь