Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відбулося позачергове  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної ради

Дата: 23.08.2022 13:48
Кількість переглядів: 1022

Вчора, 22 серпня 2022 року,  відбулося позачергове  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної ради. Головував на засіданні  ЛУЦКОВ Володимир Ігорович   Пісківський селищний голова,  присутні 12 членів комісії з 16.

Комісія була скликана за зверненням  БОРЯКА Анатолія Петровича, начальника відділу освіти, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Пісківської селищної ради, присутні були також усі керівники навчальних закладів громади.

Комісія розглянула питання про можливість початку 2022-2023  навчального року та організацію форми навчання по кожному закладу освіти Пісківської громади

Анатолій Петрович ознайомив присутніх з результатами он-лайн опитування батьків учнів, згідно якого 80% опитуваних висловились за дистанційну форму навчання, а 20% - за оф-лайн навчання. Також він доповів про стан укриттів по кожному закладу. З врахуванням наданої інформації, комісія прийняла наступні рішення (Протокол №4 від 22.08.2022 р.):

  1. Організувати навчальний процес Пісківської гуманітарної гімназії з 01 вересня 2022 року за дистанційною формою навчання.
  2. Організувати навчальний процес  Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної з 01 вересня 2022 року за дистанційною формою навчання.
  3. Організувати навчальний процес  Мигалківського НВО ЗОШ І-ІІІ  ступенів - дитячий садок з 01 вересня 2022 року за дистанційною формою навчання.
  4. Організувати навчальний процес у комунальному закладі Пісківської селищної ради «Пісківський ліцей» з 01 вересня 2022 року за дистанційною формою навчання.
  5.  Організувати навчальний процес у закладі дошкільної освіти №1 «Вишенька» з 01 вересня 2022 року за дистанційною формою навчання.
  6.  Організувати навчальний процес у закладі дошкільної освіти №2 «Артемко» з 01 вересня 2022 року за очною формою навчання.
  7. Організувати навчальний процес у дошкільному відділенні комунального закладу Пісківської селищної ради «Пісківський ліцей» з 01 вересня 2022 року за дистанційною формою навчання.
  8. Організувати навчальний процес у  ДЮСШ з 01 вересня 2022 року за очною формою навчання.
  9. Організувати навчальний процес  у ІРЦ з 01 вересня 2022 року за очною формою навчання.
  10. Розглянути можливість використання приміщення закладу дошкільної освіти №2 «Артемко» для занять перших класів Пісківської громади та рекомендувати начальнику відділу освіти, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків вивчити дане питання більш детально.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь