Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відбулося  позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної ради  щодо організації освітнього процесу у громаді в умовах воєнного стану

Дата: 31.08.2022 21:49
Кількість переглядів: 905

Сьогодні, 31 серпня 2022 року відбулося  позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної ради  щодо організації освітнього процесу у громаді в умовах воєнного стану.

Були прийняті рішення організувати навчальний процес:

  • Пісківської гуманітарної гімназії   -        за змішаною формою навчання з 05 вересня 2022 року.
  • Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної - за дистанційною формою навчання до 14 вересня 2022 року, з 15 вересня 2022 року – за змішаною формою навчання відповідно укладеного договору використання частини підвального приміщення як найпростішого укриття КНП «Пісківський ЦПМСД» (лікарня) після завершення ремонтних робіт та повторного огляду.
  • Мигалківського НВО ЗОШ І-ІІІ  ступенів - дитячий садок – за змішаною формою навчання з 01 вересня 2022 року, організувати навчання з підвозом учнів початкових класів до  закладу дошкільної освіти  «Артемко» №2, а  з 01 жовтня  2022 року, використовуючи ПРУ (протирадіаційне укриття) с. Мигалки після завершення ремонтних робіт та повторного огляду.

 

  • Комунального закладу Пісківської селищної ради «Пісківський ліцей» -  за змішаною формою навчання з 01 вересня 2022 року.
  • У закладі дошкільної освіти №1 «Вишенька» за змішаною формою навчання на базі закладу дошкільної освіти №2 «Артемко» до 14 вересня 2022 року, з 15 вересня 2022 року вихованці відвідуватимуть заклад дошкільної освіти №1 «Вишенька» з використанням найближчого найпростішого укриття в КНП «Пісківський ЦПМСД» відповідно укладеного договору використання частини підвального приміщення як найпростішого укриття КНП «Пісківський ЦПМСД» (лікарня) після завершення ремонтних робіт та повторного огляду.
  • У закладі дошкільної освіти №2 «Артемко»  з  01 вересня 2022 року за очною формою навчання.
  • У ДЮСШ  та ІРЦ з 01 вересня 2022 року за очною формою навчання.

Змішана форма навчання в освітніх закладах громади стала можливою завдяки злагодженій роботі керівництва та персоналу навчальних закладів, а також, працівників підрозділу благоустрою та ЖКП «Пісківське,  які  злагоджено попрацювали над ремонтом укриттів (на фото)

Більш детальну інформацію про укриття навчальних закладів та умови навчання ви можете дізнатися у керівників закладів, які відвідують ваші діти. 

З Днем знань усіх, вдалого навчального  року, попри все!Переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь