Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Щодо  важливості внесення змін до облікових даних – Бородянська ДПІ

Дата: 23.09.2022 09:20
Кількість переглядів: 186

Бородянська ДПІ наголошує про необхідність подання фізичними особами-платниками податків до податкових органів відомостей про зміну облікових даних.

У разі зміни даних – місця проживання (податкової адреси), зміна прізвища, імені, по батькові, всі фізичні особи – платники податків зобов'язані протягом місяця подавати контролюючим органам відомості про такі зміни. Подати Заяву можна як до Центрів обслуговування платників, так і через Електронний кабінет. До заяви необхідно долучити копію документа чи сканкопію у разі подання в електронному вигляді, що підтверджує зміни, наприклад, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про зміну імені, паспортні дані і т.д.

Крім того нагадуємо, що суб’єктам господарської діяльності варто скористатися Електронним кабінетом, що значно економить час та надає можливість уникнути черги. Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС» «ЕК для громадян» »/«Заява про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ф. № 5ДР), або перейти за посиланням  https://cabinet.tax.gov.ua./

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь