Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ПОШКОДЖЕНИХ ОБ’ЄКТІВ У ГРОМАДИ КИЇВЩИНИ ДОСТАВЛЯЮТЬ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Дата: 27.09.2022 15:37
Кількість переглядів: 606

Вісімнадцять громад Київської області отримають будівельні матеріали для ремонту пошкоджених об’єктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.  

Серед матеріалів, що планують доставити: брезент – понад 430 тисяч м², фанера – майже 45 тисяч м², монтажна піна – 20 тисяч балонів, крім того, молотки, мотузки, цвяхи, обрешітки, планки, ножі, прозорі пластикові листи та інші будматеріали.  

Постачання будівельними матеріалами здійснюється за сприяння Міжнародної організації з міграції. 

«Завдяки спільним зусиллям та партнерській допомозі продовжуємо відновлення інфраструктури на Київщині», — подякував за підтримку партнерам Олексій Кулеба.  

Як повідомлялося раніше, 5 вересня відбулася робоча зустріч заступників голови Київської ОВА Миколи Бойка та Віталія Власюка із представниками Міжнародної організації з міграції щодо допомоги у відновленні об’єктів, пошкоджених внаслідок російської військової агресії. 

Довідково. 

Міжнародна організація з міграції (МОМ) — міжнародна організація в галузі міграції, що тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та неурядовими партнерами. МОМ заснована в 1951 році. На сьогодні до її складу входить 155 країн та 11 країн мають статус спостерігачів. МОМ має представництва в понад 100 країнах світу. 

Діяльність організації спрямована на забезпечення врегульованого та гуманного управління міграцією, міжнародного партнерства у вирішенні міграційних питань, допомоги в пошуку практичних рішень міграційних проблем, а також на надання гуманітарної підтримки мігрантам, які її потребують, включно з біженцями та внутрішньо переміщеними особами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь