Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ КИЇВЩИНИ ПЕРЕДАЛИ ПОНАД 4 ТИСЯЧІ НОУТБУКІВ

Дата: 15.11.2022 09:47
Кількість переглядів: 176

Голова Київської ОВА спільно з Міністром освіти та науки Сергієм Шкарлетом і представницею ЮНЕСКО К‘ярою Децці Бардескі передали понад 4 тисячі ноутбуків для вчителів Київщини. Про це голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив у своєму Telegram-каналі

«Комп’ютерна техніка — це необхідність для сучасного освітнього процесу. Без девайсів неможлива організація дистанційного навчання та проведення інтерактивних занять у закладах освіти. Школи Київщини повинні бути забезпечені таким обладнанням»— наголосив голова КОВА Олексій Кулеба. 

Техніку отримали заклади освіти у громадах, що постраждали від російської агресії. Так, гаджети одержали в Ірпінській, Макарівській, Іванківській, Бородянській, Димерській, Гостомельській та Великодимерській громадах.  

Очільник адміністрації додав, що проект є продовженням ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», реалізація якого стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» та за підтримки ЮНЕСКО.

«Дякую партнерам за співпрацю та допомогу освітянам Київщини в цей нелегкий час. Разом до Перемоги!»— підсумував Олексій Кулеба. 

Як повідомлялося раніше, за сприяння Міністерства освіти і науки та співпраці з ЮНІСЕФ Київська область розпочала отримувати ноутбуки для педагогічних працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь