Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Пісківське відділення Ощадбанку припинило свою роботу

Дата: 28.12.2022 16:49
Кількість переглядів: 271

Шановні мешканці Пісківської громади!

Повідомляємо, що відділення АТ «Ощадбанк», яке працювало у по вулиці Філіпова в смт Пісківка з 24 грудня 2022 року припинило свою роботу.

Керівництвом громади було зроблено все можливе для того, аби цьому запобігти. Так, ми неодноразово зверталися до керівництва філії та до центрального офісу з проханням залишити відділення у нашій громаді, як єдине працююче, вказували на соціальну значущість даного питання, на можливі перспективи розвитку громади та розширення клієнтського потенціалу, закликали проаналізувати ще раз всі плюси і мінуси.

Керівництвом банку для збереження діючого відділення були поставлені не можливі для виконання і абсолютно не конкурентні умови, наприклад, щоб  у відділенні обслуговувались 100% пенсіонерів громади, 100% отримувачів соціальних виплат, залучено на картково-зарплатне обслуговування 80% всіх суб’єктів господарювання громади, в тому числі,  великі підприємства. Крім того, керівництво Ощадбанку зажадало щоб 100% комунальних  установ і організацій, що працюють на території громади,  здійснили перехід на обслуговування до їх банку. Лист банку  можна переглянути за посиланням

Виконкомом було проведено аналіз по кожному запропонованому пункту (наш лист-відповідь можна переглянути за посиланням). Нами розіслано листи-пропозиції до всіх  установ і великих підприємств, більшість з яких повідомила, що не мають бажання працювати з АТ "Ощадбанк", в основному, через низьку якість обслуговування для юридичних осіб та незручний он-лайн сервіс. 

Орган місцевого самоврядування  не має права втручатися у господарську діяльність підприємств, установ та організацій та обирати за них банк обслуговування, і, навряд чи працівники банку, що висували подібні вимоги, про це не знали. Складається враження, що спеціально були висунуті умови, які нереально виконати, а питання закриття неприбуткового відділення вже давно вирішено на рівні вищого  керівництва банку.

В останньому листі ми повідомили керівництво банку про те, що бажаємо зберегти відділення, хоча б в оптимізованому вигляді з урізаним переліком послуг та кількістю співробітників, натомість жодної відповіді не отримали.

Нам, як і більшості мешканців, прикро, що відділення довелося закрити, після багатьох років роботи, але ми впевнені, що на зміну чомусь хоч і звичному та архаїчному завжди приходить щось нове та сучасне. Ми вже працюємо у даному напрямку.

Головне, щоб війна закінчилась і швидше настав мир.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь