Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Надання  адміністративних послуг  Бородянською ДПІ

Дата: 16.01.2023 15:56
Кількість переглядів: 163

Впродовж січня-лютого 2022 р. та вересня-грудня 2022 року фахівцями Бородянської ДПІ ГУ ДПС у Київській області громадянам та представникам бізнесу надано 1573 адміністративних послуг, із них 594 в електронній формі.

Найактуальнішими запитами серед відвідувачів Бородянської ДПІ у цей період стали:

 - отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (677)

- отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків (90)

- реєстрація реєстратора обліку розрахункових операцій (120)

Також зареєстровано 229 платників єдиного податку та надано 217 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 35  розрахункових книжок, зареєстровано 13 платників податку на додану вартість, надано 28 витягів з реєстру платників податку на додану вартість, зареєстровано 150 книг обліку розрахункових операцій.

Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці Державної податкової служби. Ця інформація, а саме стандарти надання кожної послуги, є у відкритому доступі – в розділі «Адміністративніпослуги» на субсайті територіальних органів ДПС.

Також звертаємо увагу, що для отримання адміністративних та інших послуг радимо використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема, Електронний кабінет платника податків (cabinet.tax.gov.ua).

Та наголошуємо, що все про сервіси податкової, анонси, роз’яснення, коментарі фахівців та інша корисна інформація міститься на офіційних сторінках Державної податкової служби України fb.com/TaxUkraine, youtube.com/TaxUkraine та t.me/tax_gov_ua. Підписуйтеся та отримуйте інформацію з першоджерела. Дистанційна співпраця заощадить час і упередить виникнення небажаних наслідків для здоров‘я. Будьмо свідомими і відповідальними!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь