Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Київстар ініціював проєкт «Бізнес єднається заради перемоги»

Дата: 19.01.2023 13:41
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Київстар ініціював проєкт «Бізнес єднається заради перемоги» і запрошує до співпраці на комерційній основі компанії, у яких є генератори.

Масовані ракетні обстріли, до яких вдається росія, завдають значних руйнувань енергетичній інфраструктурі України. Це напряму впливає на роботу мобільних операторів. Базові станції, які підключені до енергомережі, не можуть працювати в разі тривалого відключення електроенергії. 

Коли зникає живлення, обладнання ще кілька годин працює від акумуляторів. Далі, де це можливо, необхідно підтримувати роботу окремих критичних елементів мережі, використовуючи генератори, щоб якомога довше надавати послуги зв’язку.

Проте забезпечити живленням усі 13,5 тисяч об’єктів по всій Україні неможливо, адже це залежить від багатьох факторів: наявності великої кількості генераторів, можливостей їхнього обслуговування та охорони, закупівель палива і логістики, особливостей розміщення обладнання і санітарних обмежень, залученості персоналу тощо.

Аби телеком-обладнання працювало і під час відключення електроенергії, Київстар може заживлювати його від генераторів інших компаній. Такі підключення вже відбуваються в різних населених пунктах України. Всюди, де є потреба у створенні альтернативної точки живлення, Київстар готові на комерційних умовах співпрацювати з місцевими бізнесами.

 

Щоб долучитися до проєкту «Бізнес єднається заради перемоги», необхідно:

 Мати генератор потужністю від 6 кВт;

 Заповнити форму зворотного зв’язку на сайті або ж написати на  RAZOM@kyivstar.net про готовність підключити до генератора телеком-обладнання;

 Дочекатися відповіді від Київстар: якщо за вашою адресою є потреба в підживленні нашого обладнання, фахівці Київстар зателефонують для з’ясування технічних деталей та обговорення умов співпраці.

Заповнити форму

Київстар дякує всім, хто допомагає нам відновлювати зв’язок для України і разом рухатись #НазустрічПеремозі. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь