Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

НАША ГРОМАДА ПЕРШОЮ в області і в Україні підписала ВСІ чек-листи

Дата: 19.06.2023 13:46
Кількість переглядів: 106

НАША ГРОМАДА ПЕРШОЮ в області і в Україні підписала ВСІ чек-листи для отримання компенсації по програмі єВідновлення на порталі Дія !!!

Комісією з надання компенсації було опрацьовано 7 електронних заяв, поданих через електронну публічну послугу «єВідновлення».

За п’ятьма заявами було прийнято рішення про надання компенсації, дві заяви було призупинено з різних причин.

Не зважаючи на різні технічні неполадки функціоналу РПЗМ, про які ми писали раніше, уповноваженими особами було оперативно підписано Чек-листи для отримання компенсації за заявами та ПОВНІСТЮ затверджено виплату компенсацій за допомогою порталу Дія!

Незабаром кошти будуть нараховані на електронні картки «єВідновлення», які мають відкрити отримувачі. Загальна сума компенсації для відновлення пошкодженого житла становить 453, 8 тис.грн.

Нагадуємо, що на території України діє програма "єВідновлення", за якою власники пошкодженого війною житла можуть отримати компенсацію на проведення ремонтів. Компенсація має цільове призначення та надається для придбання будівельної продукції з метою виконання поточного чи капітального ремонту самостійно отримувачем компенсації або шляхом замовлення виконання відповідних послуг та робіт. Отримувач компенсації протягом дванадцяти місяців з дня отримання компенсації повинен її використати.

Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати (засобами Порталу Дія з урахуванням його технічної можливості або в паперовій формі через адміністратора центру надання адміністративних послуг, посадову особу органу соціального захисту населення або нотаріуса) повідомлення про завершення ремонтних робіт.

З метою встановлення факту цільового використання компенсації для придбання будівельної продукції для проведення ремонту за кожним видом ремонтних робіт, визначених у чек-листі, комісією буде здійснено верифікація.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь