Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відбулася сорок друга чергова сесія Пісківської селищної ради восьмого скликання

Дата: 24.06.2023 09:54
Кількість переглядів: 284

Інформуємо, що 23 червня 2023 року (п’ятниця) відбулася 42  чергова  сесія  Пісківської селищної ради  восьмого скликання, на якій були присутні 15 депутатів з 22 від складу ради та селищний голова. Сесію також відвідали обидва заступники селищного голови, староста Мигалківського старостинського округу, поліцейський офіцер громади.

Було прийнято рішення з 8 питань порядку денного та по 30 земельним питанням.

Встановлено місцеві податки та збори по Пісківській громаді на 2024 рік, в умовах воєнного стану було прийнято рішення не збільшувати ставки по місцевим податкам, а залишити їх на рівні поточного року.

Радою також було затверджено договір про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Пісківською селищною радою про фінансування проекту "Відновлення об’єктів систем водопостачання та водовідведення у селищі міського типу Пісківка Київської області" у розмірі 480 000 (чотириста вісімдесят тисяч) євро.

Було внесено зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Пісківської селищної ради

  •  додано послуги для Ветеранів війни, такі як, встановлення статусу члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни та члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, видача посвідчення/довідки, продовження строку дії посвідчення, встановлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни, видача посвідчення/довідки, продовження строку дії, встановлення статусу постраждалого учасника Революції Гідності, видача посвідчення, встановлення статусу учасника бойових дій, видача посвідчення та інші;
  • додано послуги, суб’єктом надання яких є Київський обласний центр зайнятості, а саме, видача дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, продовження дії  такого дозволу та внесення змін до дозволу тощо;
  • додано послуги  у сфері земельних відносин, будівництва, архітектури та містобудування, а саме, видача довідки про участь (неучасть) в приватизації житла державного житлового фонду та видача довідки про наявність у фізичної особи земельних ділянок.  

Таким чином, перелік послуг, що надає наш ЦНАП розширено до 225.

Серед розглянутих земельних питань, найпоширеніші – затвердження технічної документації на земельні ділянки під вже існуючими спорудами та питання оренди. Затверджено також проекти землеустрою про відведення у комунальну власність громади п’ятьох земельних ділянок: під кладовище, під два парки та дві КНС.  Всі заяви про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою від мешканців, у зв’язку із забороною, що діє на період воєнного стану, були радою відхилені.

Крім того, у «Різному» було розглянуто та відхилено заяву депутата Корякіної Л.В. про  дострокове припинення повноваження депутата  та розглянуто  депутатські запити депутатів Пастернак І.В. та Корякіної Л.В., обидва запита підтримано радою та направлено за належністю для прийняття рішень, відповіді на запити буде надано у встановлений радою термін.

Всі рішення та протокол, як завжди,  буде оприлюднено у встановлений законодавством термін на офіційному сайті громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь