Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ

Дата: 11.07.2023 10:18
Кількість переглядів: 96

Особистий прийом громадян є важливим заходом реалізації конституційного права громадян на звернення. Навіть в умовах воєнного часу ведення особистого прийому необхідне для забезпечення ефективної комунікації та взаємодії між мешканцями керівництвом громади та керівниками усіх напрямів і служб.

На особистому прийомі громадяни мають можливість висловити свої проблеми, запитання та пропозиції безпосередньо представникам місцевої влади та отримати на них відповідь.

Особистий прийом важливий не лише для мешканців, а і для керівництва, адже він значно сприяє прозорості та відкритості влади, дозволяє отримати зворотній зв'язок від громадян, дізнатися про ефективність або ж неефективність прийнятих рішень, сприяє підвищенню довіри між мешканцями і владою.

Просимо ознайомитись із затвердженим у встановленому порядку Графіком особистого прийому громадян та заздалегідь планувати свій час, за можливості, уточнити по телефону чи працівник, який вас цікавить є на робочому місці, адже ситуації бувають різні (хвороба, відпустка, відрядження).

Будь ласка, цінуйте свій час і час інших людей, адже працівники органу місцевого самоврядування, крім ведення особистих прийомів, мають ще багато інших форм роботи і обов’язків, планують свій час так, щоб комісії, засідання, наради  та відрядження не припадали на години прийому. Ведення прийому один з пріоритетних, але не єдиний напрям роботи виконавчих органів, то ж у свою чергу, просимо вас з розумінням ставитись до того, що у неприйомні дні вам не завжди зможуть приділити належну увагу.

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН керівництвом та посадовими особами Пісківської селищної ради та її виконавчих органів

Розпорядження №107-ОД від 03.07.2023 р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь