Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Запрошуємо до обговорення облаштування Алеї Героїв

Дата: 21.07.2023 14:19
Кількість переглядів: 195

Від почату війни з російськими окупантами наша громада втратила вже 9 героїв-захисників, 6 з них загинуло під час повномасштабного вторгнення…

Проте у громаді і досі немає місця, де можна буде вклонитися пам’яті загиблих героїв-земляків, які поклали своє життя у боротьбі за волю і незалежність.

Таке місце пам’яті запропонував облаштувати в одному з скверів громади селищний голова Володимир ЛУЦКОВ. Це має бути Алея Героїв, де будуть розміщені банери зі світлинами загиблих Захисників, а поруч — український прапор. Це буде місце, де кожен перехожий, який хоча б на мить зупинятиме свій погляд на фото загиблих, згадуватиме ціну нашої незалежності.

Ми повинні повсякчас пам’ятати про подвиг своїх земляків та розповідати своїм дітям. Скільки б часу не минуло, імена тих, що не повернулися живими до своїх домівок, не зітруться з нашої пам’яті. А ми будемо робити все можливе для того, щоб прийдешні покоління знали, якою ціною Україна існує.

Відповідне розпорядження про створення робочої групи було оприлюднене 19.07.2023 року на офіційному сайті громади. Попередньо деталі розташування та вигляд банерів буде погоджено з родинами загиблих Захисників.

Запрошуємо всіх приєднатися до обговорення та внести свої пропозиції щодо майбутньої Алеї Героїв у Пісківській громаді. Пропозиції приймаються до 31 липня у письмовому вигляді за адресою: 07820 Київська область, Бучанський район, смт Пісківка вул. Дачна,66 або на електронну адресу piskivka@ukr.net Відповідальна особа – керуюча справами Виконавчого комітету ШАШЕНКО Віра Вікторівна.

Ілюстрація до допису авторства Серафими Євстаф’євої, попередня візуалізація Алеї Героїв.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь