Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Міфи та реальність. Освітня реформа у Пісківській громаді

Дата: 23.07.2023 19:25
Кількість переглядів: 341

Дуже часто необізнаність громадян в певних питаннях породжує недовіру та стає інструментом для маніпуляцій. Одним з таких питань в нашій громаді стала освітня реформа. Батьки до не кінця розуміють її суть та чомусь сприймають засоби її втілення за зраду.

Ми вирішили вкотре пролити світло на зміни в освітній системі та розвінчати міфи, які завзято поширюють противники реформи у нашій громаді. Маніпулюючи чутливою темою освіти у суспільстві найлегше досягти розбрату і недовіри, не піддавайтеся, будьте обізнаними.

Вкотре закликаємо всіх з розумінням і довірою ставитись до освітньої реформи, яка написана з баченням перспективи та в інтересах, в першу чергу, дітей.

Пам'ятаємо, що все відносно. Не завжди кількість - це якість, а своє і звичне - на краще. Зміни в освіті неминучі, то ж маємо прийняти їх гідно і з розумінням.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь