Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відбулося засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної ради щодо шкідливого впливу виробничої діяльності підприємства ТОВ «ВУДПОІНТ»

Дата: 19.08.2023 17:48
Кількість переглядів: 193

18 серпня 2023 року відбулося засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної ради щодо шкідливого впливу виробничої діяльності підприємства ТОВ «ВУДПОІНТ» на орендованій ТОВ «Простор-ВС» землі комунальної власності на масиві ДОК.

На комісії була присутня представник підприємства Брига О.Г., працівники ДСНС України Держпродспоживслужба Національна поліція України, Державна екологічна інспекція України була запрошена але представника не направила.

Засідання проводилося відкрито та за участі громадськості.Головував на засіданні - селищний голова Володимир Луцков. Головний доповідач по питанню, секретар ради та депутат по вул.Ніни Сосніної, де знаходиться підприємство - Ірина Пастернак.

Присутнім було показано відео- та фото- докази негативного впливу виробництва на життя мешканців житлових масивів поруч. Доповідач ознайомила присутніх із звітом про роботу комісії, яка була створена ОМС та її висновками, а також, повідомила, що підприємство не виконало жодне з зауважень у встановлений термін, не співпрацює з місцевою владою, не відповідає на запити.

Представник підприємства поводилася зухвало, завжди наголошувала на тому, що вони нікому нічим не зобов’язані, по жодному із зауважень присутніх не надала обґрунтованої відповіді, хоч і не заперечувала фактів задимлення, запилення, шуму від виробництва, яке, на її думку, цілком припустиме у промисловій зоні.

Мешканці скаржилися на неможливість нормального співіснування з таким виробництвом та погіршення здоровʼя, просили комісію прийняти рішення про призупинення роботи підприємства до усунення шкідливого впливу.

Комісією було вирішено зобовʼязати підприємство призупинити діяльність до усунення недоліків, провести заміри викидів забруднюючих речовин та шуму, а у випадку невиконання рішення - у двомісячний термін звернутися до суду з позовом про зупинення виробничої діяльності підприємства.ПРОТОКОЛ  буде оприлюднено

Нагадуємо, що рішення комісії по ТЕБ та НС обов’язкові до виконання на всій території на яку розповсюджується її юрисдикція.

Прикро, що у нашій громаді є такі несвідомі бізнесмени, які ставлять власні прибутки вище, ніж здоров’я людей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь