Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Потрібні працівники – звертайтесь у службу зайнятості Київщини

Дата: 12.12.2023 09:11
Кількість переглядів: 71

Якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успіху в діяльності будь-якого підприємства, яка дає змогу реалізувати найсміливіші плани та проєкти.

Якщо Вам на постійну чи тимчасову роботу потрібні працівники, які відповідали б необхідним професійним вимогам – зверніться у місцевий підрозділ Київського обласного центру зайнятості!

Перш за все про Ваші вакансії повідомлять шукачів роботи із відповідною освітою і професійним досвідом;

- їх буде внесено у всеукраїнську базу вакансій, за бажанням – розміщено на ФБ-сторінці Київського обласного центру зайнятості та місцевих підрозділів ОЦЗ;

- Ваш консультант поінформує Вас про наявність відповідних фахівців у базі даних служби зайнятості;

- кар’єрні радники та рекрутери доберуть із числа безробітних осіб і шукачів роботи тих, хто відповідає Вашим вимогам, проведуть ряд заходів для зручної Вам комунікації із претендентами: домовляться про індивідуальну співбесіду, організують міні-ярмарок вакансій або зустріч для усіх, хто зацікавився Вашими пропозиціями роботи;

- фахівець центру зайнятості проведе підбір потенційних кадрів з використанням сучасних психодіагностичних методик на виявлення професійних, ділових та особистих якостей претендента.

Фахівці центру зайнятості допоможуть написати оголошення про вакансію та сформувати відповідний звіт; порадять як ефективно провести співбесіду з претендентами; поінформують про норми законодавства у сфері зайнятості.

Якщо потрібних фахівців немає - під конкретні робочі місця служба зайнятості може організувати професійне навчання безробітних як у закладах освіти та центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, які мають потужну сучасну матеріально-технічну навчальну базу з найновішим обладнанням та технікою, так і на виробництві, у тому числі за індивідуальною формою, а також стажування безпосередньо на робочому місці.

Деяким категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту, служба зайнятості видає ваучер на оплату навчання (до 27 тис. грн) за однією із 124 професій, спеціальностей сфер ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування та ін.

Замовити та отримати усі згадані послуги можна безкоштовно у місцевому підрозділі служби зайнятості Київщини.

Також, отримати компенсації можуть ті роботодавці, які легально працевлаштують різні категорії осіб (у т. ч. ВПО, колишніх воїнів, молодь, осіб з інвалідністю та ін.)!

Є можливість отримати грантові кошти на створення або розвиток власного бізнесу! Державна служба зайнятості супроводжує реалізацію урядового проєкту єРобота за напрямками "Власна справа" (до 250 тис. грн) і  "Грант для ветеранів та їх подружжя" (до 1 млн грн). Основна вимога їх надання – створення нових робочих місць.

 

За докладнішою інформацією звертайтесь до підрозділу служби зайнятості, який найбільш зручний для відвідування. Контакти центрів зайнятості Київської області тут: http://surl.li/clyqi

Отримати відповіді на питання щодо зайнятості можливо і за допомогою

телеграм-каналу підтримки Київського обласного центру зайнятості: https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi

та на фейсбук-сторінці:  https://www.facebook.com/kyivobl

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь