Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування  та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО)

Дата: 09.02.2024 15:20
Кількість переглядів: 53

1. Повна назва документа державного планування.

«Детальний план території земельних ділянок, що розташовані в межах Пісківської селищної громади з метою будівництва сонячної електростанції Бучанський район Київська область (за межами населеного пункту)» (далі - ДПТ)

ДПТ  є документом державного планування місцевого рівня, який підлягає стратегічній екологічній оцінці відповідно до аб.2 п.1. ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Розділ «Охорона навколишнього природного середовища», що розробляється у складі містобудівної документації, одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку (п.4. ст.2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

Метою ДПТ є визначення функціонального призначення, параметрів забудови земельних ділянок з метою обґрунтування будівництва сонячної електростанції та встановлення її впливу на існуючі показники прилеглої території із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства задля залучення інвестицій згідно інтересів територіальної громади; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

  Пісківська селищна рада Київської області.

  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

  а) дата початку та строки здійснення процедури

  Відповідно до п. 4 ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО) розпочато з 09 лютого 2024 року та триватиме до 10 березня 2024 року;

  б) способи участі громадськості

- надання письмових зауважень і пропозицій:

  Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО) на адресу Пісківської селищної ради: 07820, Київська область, Бучанський район, смт. Пісківка, вул. Дачна буд. 66 та на e-mail: piskivka@ukr.net. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду. Відповідальний за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – Пісківський селищний голова. За результатами розгляду Замовник (Пісківська селищна рада) враховує одержані зауваження та пропозиції або вмотивовано їх відхиляє.

-громадські слухання:

  Проводяться відповідно Постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011р. Підстава розробки проєкту ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО) – Пісківської селищної ради «Про надання дозволу на розроблення детального плану території гр. Петрученко Людмилі Миколаївні» № 5.20/46-VIII від 10.11.2023 року. Вимоги до учасників – подання підтверджуючих документів для ідентифікації фізичних осіб та представників юридичних осіб.

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань

06 березня 2024 року о 10:00 за адресою: смт. Пісківка, вул. Дачна буд. 66, Київська область, Бучанський район.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

  Пісківська селищна рада.

  З проєктом ДПТ та розділом «Охорона навколишнього природнього середовища» (звітом СЕО) можна ознайомитись в приміщенні Пісківської селищної ради за адресою: смт. Пісківка, вул. Дачна буд. 66, Київська область, Бучанський район та на офіційному веб-порталі селищної ради https://piskivska-gromada.gov.ua.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій

  Пісківська селищна рада Бучанського району (07820, Київська область, Бучанський район, смт. Пісківка, вул. Дачна буд. 66) або в електронному вигляді на e-mail: piskivka@ukr.net.

  Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення з 09 лютого 2024 року до 10 березня 2024 року. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

  д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування 

Пісківська селищна рада Бучанського району: 07820, Київська область, Бучанський район, смт. Пісківка, вул. Дачна буд. 66.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - не потребує.

Фото без опису

 

Розділ "Охорона навколишнього природного середовища"

Детальний план території

Схема розташування земельної ділянки (фрагмент з відкритих даних земельного кадастру)

План існуючого використання та існуючих обмежень

Проектний план та схема проектних обмежень

План функціонального зонування території

Схема інженерного забезпечення території

Схема інженерної підготовки благоустрою території

План сучасного використання земель з врахуванням цільового призначення

План обмежень використання земель

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь