Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Пройшла 51 сесія Пісківської селищної ради восьмого скликання

Дата: 16.02.2024 10:51
Кількість переглядів: 214

15 лютого 2024 року у нашій громаді відбулася перша у цьому році та п’ятдесят перша від початку каденції сесія Пісківської селищної ради восьмого скликання. У ній взяли участь 13 депутатів, головував - селищний голова Володимир ЛУЦКОВ.

Депутатами було розглянуто та затверджено Програму соціально – економічного та культурного розвитку Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади на 2024 - 2025 роки, яка передбачає, зокрема,  заходи з відновлення житлового фонду, пошкодженого внаслідок збройної агресії, заходи цивільного захисту населення, забезпечення оборони та громадської безпеки, проведення нормативної грошової оцінки земель, розробку Комплексного плану розвитку території тощо.

Також було розглянуто та затверджено звіт про виконання бюджету Пісківської селищної територіальної громади за 2023 рік, а також, внесено зміни до бюджету Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади на 2024 рік. Так, при розподіленні вільного залишку коштів за попередній рік з місцевого бюджету було скеровано 1,6 млн. для потреб військових частин, де проходять службу наші мешканці. Ці кошти підуть на фінансування районної програми обороноздатності, придбання безпілотників, Старлінку та абонплати до нього, тепловізорів та приладів нічного бачення, а також,  іншого обладнання. Окремо прийнято рішення про надання матеріальної допомоги у розмірі 100 тис.грн. учаснику бойових дій, що отримав інвалідність та  потребує дороговартісного лікування.

Крім того, виділено 500 тис. грн на придбання ліків для пільгових категорій громадян по місцевій програмі та додатково 250 тис.грн на Програму підтримки учасників бойових дій.

Затверджено Стратегію розвитку шкільного харчування у закладах освіти Пісківської селищної ради до 2027 року, а також, вчергове розширено Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Пісківської селищної ради, тепер тут будуть приймати документи на надання послуг, що стосуються приватизації житла.

В кінці сесії секретар ради Ірина ПАСТЕРНАК підвела підсумки минулого року у короткому звіті про роботу ради, а поліцейські офіцери громади Василь ПОНОМАРЕНКО та Віталій ЗЕЛЕНСЬКИЙ прозвітували про свою роботу в громаді у 2023 році.

Протоколи поіменного голосування

Протокол та рішення сесії

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь