Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відбулася 52 чергова сесія Пісківської селищної ради восьмого скликання

Дата: 18.03.2024 10:03
Кількість переглядів: 131

15 березня 2024 року, у п'ятницю,  відбулася 52 чергова сесія Пісківської селищної ради восьмого скликання, яку відвідало 12 депутатів та селищний голова.

Було розглянуто питання про внесення змін до місцевого бюджету. Зокрема, знову передбачено в бюджеті кошти для допомоги військовим частинам, що звернулися до громади, на придбання автомобілів, генераторів, зарядних станцій та іншого обладнання для захисників майже на 1,2 млн. грн.

Депутати також розглянули земельні питання, прийняли рішення про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади, прийняли до комунальної власності благодійну допомогу, передали військовим, придбаний за кошти громади StarLink.

Приємною несподіванкою став візит на сесію представників 20-го окремого батальйону спеціального призначення військової частини А4118. Бійці подякували представникам громади за допомогу та вручили селищному голові подяку командира та прапор свого батальйону, а також, зробили спільне фото на згадку.

Нагадуємо, що на минулій сесії для 20-го ОБСП було виділено 500 тис. грн на убезпечення життя воїнів, а також підсилення забезпечення підрозділів приладами нічного бачення та тепловізійними прицілами.

Кожен мешканець громади, що сплачує податки у місцевий бюджет безумовно також причетний до допомоги військовим і заслуговує на вдячність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь