Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Щодо особистого прийому

Дата: 22.03.2024 14:23
Кількість переглядів: 220

Вкотре нагадуємо, що ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН є важливим заходом реалізації конституційного права громадян на звернення. Навіть в умовах воєнного часу ведення особистого прийому необхідне для забезпечення ефективної комунікації та взаємодії між мешканцями керівництвом громади та керівниками усіх напрямів і служб.

На особистому прийомі громадяни мають можливість висловити свої проблеми, запитання та пропозиції безпосередньо представникам місцевої влади та отримати на них відповідь.

Особистий прийом важливий не лише для мешканців, а і для керівництва, адже він значно сприяє прозорості та відкритості влади, дозволяє отримати зворотній зв'язок від громадян, дізнатися про ефективність або ж неефективність прийнятих рішень, сприяє підвищенню довіри між мешканцями і владою.

Просимо ознайомитись із затвердженим у встановленому порядку ГРАФІКОМ особистого прийому громадян. Прийом спеціалістами та керівниками всіх напрямів проводиться БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАПИСУ, але, бажано,  за можливості, уточнювати по телефону присутність на роботі працівника, який вас цікавить, адже ситуації бувають різні (хвороба, відпустка, відрядження).

Будь ласка, цінуйте свій час і робочий час інших людей. Працівники органу місцевого самоврядування, крім ведення особистих прийомів, мають ще багато інших форм роботи і обов’язків, але планують свій час таким чином, щоб комісії, засідання, робочі наради  та відрядження не припадали на години прийому.

Ведення прийому громадян - один з пріоритетних, але не єдиний напрям роботи виконавчих органів, то ж у свою чергу, просимо вас з розумінням ставитись до того, що у неприйомні дні вам не завжди зможуть приділити належну увагу.

Селищний голова майже ніколи не відмовляє у прийомі, незалежно від Графіку, якщо знаходиться у адміністративному приміщенні. Але,  як показує досвід, більшість питань, з якими звертаються мешканці до нього, можна вирішити або телефоном або електронним зверненням. Щоб уникнути непорозумінь, не витрачати особистий час та бути впевненим, що ваше звернення чи скарга  будуть розглянуті особисто головою просимо направляти їх у електронному вигляді на особисту робочу електронну скриньку голови, до якої лише він має доступ та яку регулярно переглядає golova@piskivska-gromada.gov.ua

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Бернацький Михайло В'ячеславович
2024-04-09 01:50:19

Доброго вечора допоможіть зібрати кошти на авто для 35 бригади морської піхоти в якой я несу службу для виконання бойового завдання на Херсонському напрямку буду дуже вдячний за допомогу

Відповідь адміністратора:

Доброго дня. Селищна рада не може проводити будь які збори коштів. Але ваша військова частина може офіційно звернутися листом на ім'я селищного голови. По можливості будемо допомагати, у нас є відповідна програма фінансування.

2024-04-09 16:37:36

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь