Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Пісківська громада отримала спецтехніку за кошти Європейського Союзу та управління НЕФКО

Дата: 01.04.2024 16:11
Кількість переглядів: 49

Автопарк комунальної спецтехніки громади поповнився новим автомобілем!

Пісківська громада отримала нову муловсмоктувальну машину з прочисним пристроєм та гідравлічною помпою для потреб свого житлово-комунального підприємства. Це стало можливим у межах Програми відновлення критичної інфраструктури у громадах Київської області, які зазнали руйнувань за час активних бойових дій. Програма фінансується Європейським Союзом та управляється НЕФКО. Процедура закупівлі машини проводилася відповідно до політики та процедур НЕФКО.

Північна екологічна фінансова корпорація, НЕФКО (англ. Nordic Environment Finance Corporation, NEFCO) — організація, створена п'ятьма країнами Північної Європи: Данією, Ісландією, Норвегією, Фінляндією і Швецією. Надає фінансову підтримку різним екологічно важливим проектам, головним чином, у країнах Центральної та Східної Європи. На даному етапі українським громадам надається фінансування та технічна підтримка для реалізації проєктів, спрямованих на пом’якшення поточної гуманітарної кризи, а також підтримку відновлення країни після війни та здійснення довгострокового “зеленого переходу”.

Застаріла база комунального підприємства громади не дозволяла належним чином реагувати на нові виклики та усувати пошкодження, яких зазнала критична інфраструктура громади. Саме тому комунальникам сьогодні так важливо мати у своєму арсеналі сучасну та якісну техніку.

Наразі також триває етап укладання угод в рамках Програми відновлення критичної інфраструктури для забезпечення ремонту системи водовідведення для мешканців громади за фінансування Європейського Союзу та управління НЕФКО. Про хід робіт будемо обов’язково повідомляти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь