Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

ПІСКІВСЬКА ГРОМАДА ЗНОВУ НАДАЛА ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ

Дата: 05.04.2024 11:25
Кількість переглядів: 41

Пісківська територіальна громада продовжує свою традицію підтримки військових,  реагуючи на першочергові потреби наших захисників. Днями  передали військовій частині А4639,  де проходить службу житель нашої громади,  необхідне та важливе обладнання на загальну суму понад  261 тис. грн.

На передову  з Пісківської громади приїхали два мультичастотні купольні підсилювача сигналів "STR ШАТРО 50-1", які покращать зв'язок та забезпечать ефективність комунікацій наших військових.

Три новеньких Bandera Power теж, сподіваємось, послужать нашим захисникам. Хто не знає, це багатоканальні швидкі блоки зарядки, які забезпечують незалежне живлення різної техніки для військових, що суттєво покращує ефективність ведення війни та комунікації між підрозділами.

Також наші захисники отримали від громади три бензинових тактичних генератори з ручним запуском та три інвенторних, які допоможуть забезпечити електропостачання та зробити службу на передовій більш комфортною та безпечною.

У минулому місяці передали військовим, придбаний за кошти громади StarLink та річну підписку до нього, адже бути на зв’язку постійно це дуже важливо, і ми самі мали змогу в цьому переконатися в активну фазу.

Ми відчуваємо велику вдячність нашим військовим за їхню самовіддану роботу та неоціненний внесок у збереження миру та безпеки у нашій країні. Наші можливості не безмежні, але  громада завжди готова допомогти тим, хто стоїть на сторожі нашої незалежності та безпеки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь