Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

День захисту дітей у Пісківській громаді

Дата: 04.06.2024 13:16
Кількість переглядів: 54

Берегти, підтримувати та дарувати щастя дітям - ось головна місія кожного дорослого. І не лише у День захисту дітей, а постійно, а надто, в умовах війни, адже дитинство так швидко проходить. Кожен день наші маленькі українці і україночки зіштовхуються з викликами, які не мають пізнати жодні діти на планеті. Наші діти дивляться на цей світ, на жаль, дорослими очима, бо знають біль втрат, тривогу за рідних, навчаються та дорослішають у бомбосховищах та під звуки сирен та вибухів.

Але навіть у цій неспокійній реальності, вони зберігають свою наївність, дитячу безтурботність, свою віру в дива і свою дитячу радість.

У День Захисту Дітей у Пісківській громаді пройшов благодійний захід, який був організований волонтерською спільнотою спільно з місцевою владою. На заході були розваги для дітей різного віку, ярмарок,  концерт вихованців пришкільних гуртків, виступи учнів музичної школи та ДЮСШ, благодійна лотерея. Працівниці Служби у справах дітей Пісківської селищної ради безкоштовно роздавали всім присутнім дітям солодку вату. Всі виручені кошти були передані на придбання авто для підрозділу, де проходить службу тато однієї дитини з нашої громади. 

Обіймаємо кожного маленького героя чи героїню.Нехай дитячий сміх лунає попри всі загрози і тривоги, а кожна дитяча мрія стане реальністю, нехай всі тата і мами повернуться до своїх дітей адже дитинство має бути щасливим!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь