Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Щодо роботи комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду)

Дата: 04.07.2024 15:37
Кількість переглядів: 218

Виконавчий комітет Пісківської селищної ради утворив і затвердив склад комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду). З Положенням про роботу комісії та складом комісії можна ознайомитись на офіційній сторінці громади.

Комісія розглядатиме звернення військовозобов’язаних, відвідуватиме особу за якою здійснюється догляд за місцем її проживання, складатиме акти про підтвердження або не підтвердження факту здійснення особою догляду (постійного догляду).

Алгоритм надання відстрочки визначено Постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 р. №560 «Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період»

Просимо звернути увагу, що відповідно до п.61 зазначеного Порядку комісія приймає рішення лише після отримання  матеріалів від ТЦК.

Тобто, спочатку  військовозобов'язаному необхідно звернутися до ТЦК, де він перебуває на обліку і написати заяву про надання відстрочки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь