Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Вибори відбулись

Дата: 15.08.2016 19:41
Кількість переглядів: 1021

14  серпня  2016  року  у  селі  Мигалки  відбулись  перші  вибори  старости.  Було  висунуто  дві  кандидатури:  Корякіна  Л.В.  та  Семоненко  І.В.  Всього  взяло  участь  у  голосуванні  465  виборців.  Перемогу  здобула  Корякіна  Л.В.   За  неї  проголосувало  72,5 %  жителів  с.Мигалки.  Вітаємо  з  обранням!

АВТОБІОГРАФІЯ  Корякіної  Л.В.

Фото без описуНародилася 23 листопада 1969 року в селі Мигалки Бородянського району Київської області, Україна.

З 1977 по 1985 рік навчалася в Мигалківській восьмирічній школі, яку закінчила зі Свідоцтвом особливого зразка.

З 1985 по 1989 рік навчалася в Білоцерківському педагогічному училищі, де здобула Диплом з відзнакою з присвоєнням кваліфікації «учитель початкових класів, вихователь». За час навчання за активну громадську діяльність неодноразово була відзначена Грамотами, пільговими путівками за кордон (1987 року – в Угорщину, 1988 року – в Росію).

З 1989 по 1993 рік працювала за фахом у Тетерівській середній школі.

1992 року вступила до Київського державного педагогічного інституту імені М.П. Драгоманова на очно-заочну форму навчання. 1997 року закінчила повний курс Українського державного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за спеціальністю «українська мова та література» з присвоєнням кваліфікації спеціаліста «вчителя української мови та літератури».

З 1993 по 2000 рік працювала учителем української мови та літератури в Мигалківській середній школі. Виконувала обов’язки заступника директора з виховної роботи, класного керівника. З вересня 2001 року по даний час працюю вчителем української мови та літератури Пісківської гуманітарної гімназії. Виконувала обов’язки заступника директора з науково-методичної роботи, вела роботу з обдарованими дітьми. Маю вищу кваліфікаційну категорію, звання вчителя-методиста, нагрудний знак «Відмінник освіти України».

З 2004 по 2008 рік перебувала в партії «Наша Україна», брала активну участь у Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2014 року. Займала й займаю проукраїнську позицію в державотворенні.

У жовтні 2015 року взяла участь у виборах в органи місцевого самоврядування на посаду сільського голови с. Мигалки. У листопаді 2016 року прийняла присягу державного службовця. По травень 2016 року перебувала на посаді сільського голови, потім виконуючої обов’язки старости села.

Чоловік – Коляденко Микола Миколайович працює обхідником штучних споруд Київської дистанційної колії ПЧ-3.

Дочка – Коляденко (Чіковані) Валентина Миколаївна, 1990 року народження, закінчила КПУ імені Б.Д. Грінченка, працює вчителем англійської та німецької мови СЗОШ № 196 м. Києва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь