Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
19 Січня, 2024 р., 11:14
З метою підвищення надійності електропостачання  та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи  у мережах громади.
16 Січня, 2024 р., 10:13
На ім’я селищного голови надійшла подяка від командування військової частини А7015 зі словами вдячності за героїзм, особисту мужність та сумлінну службу у ЗСУ щодо мешканця нашої громади, сержанта СЕМЕНОВА Дениса Романовича. Пишаємось своїм земляком!
10 Січня, 2024 р., 10:11
На сьогодні у перевезеннях пасажирів в режимі таксі, за даними Української таксомоторної асоціації (УТМА), бере участь близько 220 тис. осіб (1,1% від економічно активного населення), переважна більшість з яких є неофіційно зайнятими фізичними особами, що не зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності. Діяльність таксистів у розумінні Господарського кодексу України – це цілком підприємницька діяльність, і при наданні послуг з перевезення пасажирів, таксисти зобов’язані проводити розрахунки через РРО та/або ПРРО та надавати споживачам таких послуг розрахункові документи встановленої форми та змісту.
09 Січня, 2024 р., 11:28
З метою підвищення надійності електропостачання  та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи  у мережах громади. У зв’язку з виконанням цих робіт планується  відключення електроенергії  11 січня 2024 року(четвер) по вулицях  Затишна, Лісна, Набережна, провул. Набережний, Тетерівська, Щаслива  в селищі Пісківка з 09.00 до 15.00
04 Січня, 2024 р., 16:12
Міністерство молоді та спорту України працює над тим, щоб якомога більше людей в Україні займалися спортом та руховою активністю. Важливо  зробити рухову активність нормою життя для всіх українців, включаючи вимушених переселенців, ветеранів та членів їх сімей.
04 Січня, 2024 р., 15:58
Інформація про виконання бюджету Пісківської селищної територіальної громади за 2023 рік
04 Січня, 2024 р., 15:37
Повідомляємо, що на сайті Реєстру пошкодженого та зруйнованого можна знайти перелік нотаріусів, які отримали доступ до РПЗМ та мають можливість реалізовувати житлові сертифікати за знищене житло.
18 Грудня, 2023 р., 10:26
Ще більше українців зможуть скористатися програмою єВідновлення. Відтепер подати заяву про отримання виплат за пошкоджене житло можна на порталі Дія, а також через  ЦНАП або нотаріуса. Раніше зробити це можна було лише через застосунок.  Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь