Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2017 р., 22:18
Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган у вівторок, 11 квітня, здійснив робочий візит до Бородянського району, де зустрівся з мешканцями Пісківської об’єднаної територіальної громади. 
12 Квітня, 2017 р., 22:01
11 квітня в с. Раска відбувся  мітинг-реквієм  з нагоди 74-ї річниці трагедії села Раска  та відкриття оновленого пам’ятника загиблим 11 квітня 1943 року автором якого є  художник скульптор Олександр Тимошенко.
01 Квітня, 2017 р., 17:59
28 березня делегація освітян Пісківської громади брала участь у Міжнародному конгресі «Освіта Київщини в європейському вимірі», приуроченому до 85-річчя утворення Київської області. Захід проводився у місті Броварах у конференц-холі торговельно-розважального центру «Термінал».
01 Квітня, 2017 р., 17:39
Протягом лютого-березня місяця у спортивних залах Пісківської гуманітарної гімназії та Пісківського НВО проходили напружені ігри з волейболу серед чоловічих та жіночих команд.19 березня відбулися останні ігри та визначені переможці.
29 Березня, 2017 р., 22:53
З метою збереження історичної та культурної спадщини Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади , до якої входять населені пункти смт.Пісківка , с.Мигалки, с.Раска, х.Мар'янівка , утвердження звичаїв і традицій поліського краю, керуючись статтею 22 ,  п.20 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» оголошується конкурс на створення офіційної символіки Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади (герб, прапор, текст та музика гімну).                  
29 Березня, 2017 р., 15:19
14 лютого 2017 року у м. Буча відбувся ХХ обласний фестиваль – конкурс «Дебют», організований Управлінням культури, національностей та релігій Київської ОДА. Протягом трьох напружених днів у конкурсі змагалися учні з 65-ти музичних шкіл та шкіл естетичного виховання Київської області, демонструючи свої творчі здібності та виконавську майстерність.
29 Березня, 2017 р., 15:06
Вітаємо  хореографічний колектив «Ейфорія» та керівника Грицака Руслана  з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Ми-діти України», присвяченого Міжнародному дню танцю, який проходив 26 березня в приміщенні концерт-холу Київського університету ім. Б.Грінченка.
21 Березня, 2017 р., 14:48
16  березня 2017 року в рамках гостинності Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту Університету державної фіскальної служби України відбулася Міжміська  олімпіада з інформатики,  в якій брали участь учні шкіл м. Ірпінь,Приірпіння, м.Буча та Пісківської громади.
08 Березня, 2017 р., 09:58
Турботливі бабусі, ніжні матусі, люблячі сестри!
01 Березня, 2017 р., 07:28
Щорічно під час весняної повені на річці Піщанка в районі вулиці Гоголя підтоплює приватні садиби громадян. Цього року колектив місцевих рибалок в складі бригадира – Федулова Генадія, Скаковських Володимира та Дмитра, Лавриненка Павла прорубали 300 метрів криги, звільнивши русло річки від очерету, що в свою чергу убезпечить місцевих жителів від пагубної дії повені.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь