Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
03 Липня, 2017 р., 13:34
Запрошуємо всіх жителів громади на святкування свята Петра і Павла, що відбудеться на Пісківському ставку (на Хуторі) 15 липня 2017 року о 15 годині!
15 Червня, 2017 р., 08:16
3 червня 2017 року у місті Києві відбувся міжнародний вокально-хореографічний конкурс «Україна – це ти!». Учасниками стали виконавці естрадного вокалу, ансамблі, солісти, народні та  академічні  хори, виконавці класичного, сучасного, народного, естрадного, бального, естрадно-спортивного танцю. У конкурсі взяв участь і наш чудовий  хореографічний колектив сучасного танцю  "Єйфорія"(керівник Грицак Руслан Янович), які отримали диплом і кубок  переможців в номінації «Сучасна хореографія», середня вікова група.
15 Червня, 2017 р., 08:10
У Всесвітній день вишиванки, 18 травня 2017 року, у Центрі творчості дітей та юнацтва Київщини  були підбиті підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!» до Дня захисту дітей. Конкурс проводився за сприяння голови Київської обласної державної адміністрації Горгана Олександра Любомировича.
29 Травня, 2017 р., 16:12
Для 43-ох випускників загальноосвітніх закладів Пісківської ОТГ, як і для багатьох інших дітей по всій Україні, 26 травня  шкільний дзвінок пролунав востаннє. Незважаючи на похмуру і дощову погоду, учні, батьки і вчителі зібралися на урочисті лінійки. Тетерівська школа і Мигалківське НВО провели свято на майданчиках біля шкіл, а Пісківське НВО і гімназія запросили всіх присутніх у приміщення.
18 Травня, 2017 р., 23:55
В актовому залі Пісківської гімназії 17 травня 2017 року о 15.30 год відбувся звітний концерт учнів дитячої музичної школи. Зі сцени до присутніх звернулася ведуча:
04 Травня, 2017 р., 17:11
  29 квітня 2017  року  вокально-етнографічний  колектив  "Берегиня"  Мигалківського  сільського  Будинку  культури  (художній  керівник  Тетяна  Шевченко,  концертмейстер  Микола  Шевченко) приймав  участь  у  VІІІ  Всеукраїнському  фольклорно-етнографічному  фестивалі  ім.Василя  Верховинця  "Золоті  ключі",  де  були  нагороджені  дипломом  ІІ  ступеня  в  номінації  "Фольклорні  колективи".
29 Квітня, 2017 р., 08:29
26 квітня у Пісківській громаді біля пам’ятного знаку на території  храму Іоана Богослова відбувся мітинг-реквієм, присвячений 31-ій річниці Чорнобильської катастрофи.
16 Квітня, 2017 р., 12:38
Христос Воскрес!
12 Квітня, 2017 р., 22:29
5-9 квітня 2017 року у концертному залі Київського університету імені Бориса Грінченка у місті Києві пройшла ХІ Всеукраїнська музична олімпіада «Голос країни». Гімназисти, учні Тетерівської філії Бородянської музичної школи Валентин Вільгоцький та Дмитро Білик у складі тріо-ансамблю(третій учасник-Вадим Краснощок-вихованець Бородянської музичної школи)  вибороли I призове місце та стали лауреатами 1 ступеня у віковій категорії до 13 років в номінації: "Сольні  інструментальні  ансамблі,  класична програма (дуети, тріо, квартети)"  дитячої ліги олімпіади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь