Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Бородянська районна філія КОЦЗ

19 Січня, 2023 р., 13:51
Презентація проекту "Персональний рекрутер"
19 Січня, 2023 р., 13:36
Добре організований процес підбору персоналу не просто приверне до вас нових співробітників, а й надихне їх на лояльність та залученість, а також підвищить довіру до команди вашої компанії загалом. Саме тому підбір талантів – це не просто пошук кваліфікованих кандидатів по резюме, а набагато ширший та складніший процес, яким необхідно займатися з самого початку життя компанії, щоб знайти та розвинути лояльних бізнесу співробітників. Щоб створити систему підбору персоналу, яка дозволить досягти цього максимально можливою мірою, важливо консультуватися з експертами, в якій би галузі ви не працювали. Саме тому служба зайнятості завжди готова  допомогти компаніям створити власну систему. Якщо ви хочете дізнатися більше, зв'яжіться з фахівцями Київської обласної служби зайнятості.
16 Січня, 2023 р., 15:41
Служба зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів шляхом підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг.
04 Січня, 2023 р., 10:53
Сьогодні, в умовах повномасштабної військової агресії проти нашої країни, служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку у вигляді активних програм.
16 Грудня, 2022 р., 10:37
Завершується реалізація державної програми «єРобота». Вона спрямована на отримання мікрогрантів на стимулювання підприємницької діяльності — створення або розвиток власного бізнесу. Станом на 15 грудня 2022 року на отримання мікрогрантів всього подано 1578 заяв від жителів Київщини, які прагнуть започаткувати свій бізнес або розширити його.  
02 Грудня, 2022 р., 11:13
Ваучер на навчання - це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні  в  навчальних закладах чи в роботодавця.
24 Листопада, 2022 р., 13:52
Київська обласна служба зайнятості продовжує реалізовувати державну програму «Власна справа». Наразі триває опрацювання заяв, поданих у рамках десятої хвилі, і вже наприкінці листопада очікуємо нові рішення. А 14 листопада в Україні стартувала чергова одинадцята хвиля.
15 Листопада, 2022 р., 09:54
Як шукати роботу?
11 Листопада, 2022 р., 14:46
Запрошуємо всіх учасників ринку праці Київщини на зустрічі з представниками органів місцевої влади та самоврядування, фахівцями служби зайнятості, соціальними партнерами та роботодавцями, які відбуваються за ініціативи Київської обласної служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь