Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2019 р., 11:15
На підставі інформації наданої адміністрацією Пісківського ліцею повідомляємо про проведений захід.
21 Листопада, 2019 р., 10:46
         Відповідно до Угоди про спільну діяльність між Пісківською ОТГ та Бородянською районною філією КОЦЗ та згідно графіка відвідування 19 листопада 2019 року директором Бородянської районної філії Київського обласного центру зайнятості Сергієм Колосовським та провідними фахівціями з питань зайнятості відділу надання  соціальних послуг Наталією Ус, Іриною Дмитрик проведено виїзний прийом громадян в Пісківській селищній об`єднаній територіальній громаді.
12 Листопада, 2019 р., 10:47
7 листопада в Київській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва! Управлінням культури, національності та релігій Київської області державної адміністрації були відзначені почесними грамотами головний спеціаліст з питань культури Ярослава Полякова та методист Пісківського будинку культури Валентина Євстаф'єва!
24 Жовтня, 2019 р., 09:39
              23 жовтня рятувальники Бородянського району організували та провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання на території Пісківської селищної ОТГ, де напередодні був випадок загибелі людей на пожежах. Рятувальники здійснили подвірні обходи та відвідали помешкання громадян. Перш за все поспілкувалися з господарями будинковолодіньде проживають одинокі люди та багатодітні сім’ї, а також громадяни які опинились в складній кризовій ситуації. Під час рейду особлива увага зверталась на стан електрогосподарства, пічного опалення, та експлуатації газового обладнання. Кожному господарю фахівці надали конкретні пропозиції із приведення в безпечний протипожежний стан їхніх осель. Також кожному жителю було врученотематичні пам’ятки інформаційного характеру про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, користуванні електроприладами та  пічним опаленням.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь