Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
25 Червня, 2019 р., 09:47
   З метою виконання вимог Правил охорони життя людей на водних об'єктах України, затверджених Наказом МВС України від 10 квітня 2017 року за  № 301, 21 червня 2019 року працівника 59-ДПРП смт Пісківка проведено профілактичні рейди по місцях відпочинку громадян на водних об’єктах, розташованих на території Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади. Рятувальники роз’яснили відпочиваючим про основну небезпеку на водних об’єктах та як правильно надавати допомогу потопаючим.    Під час спілкування з громадянами представники ДСНС розповсюдили пам’ятки з правилами перебування на воді, а також розмістили наочну агітацію на видних місцях на березі штучних та природніх водойм.
07 Червня, 2019 р., 12:58
З настанням літнього пожежо-небезпечного періоду, коли розпочинається підвищення температурних режимів, активного відпочинку громадян та початком купального сезону 2019 року, фіксуються випадки надзвичайних подій на природних та штучних водоймах.
07 Червня, 2019 р., 11:36
11 та 12 червня 2019 року буде відключене водопостачання по вул. Нове селище та по вул. Заводська у зв’язку із профілактичними роботами (очистка системи).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь