Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
03 Грудня, 2020 р., 18:22
Біля новозбудованої амбулаторії в Пісківці сталася аварійна ситуація на газопроводі. Всі аварійні служби повідомлені та працюють на місці. Тимчасово буде відсутнє газове постачання.
02 Грудня, 2020 р., 18:01
     З метою продовження співпраці, а саме поновлення Угоди про спільну діяльність між Бородянською районною філією Київського обласного центру зайнятості та Пісківською селищною об`єднаною територіальною громадою, а також впровадження в подальшому роботу кар`єрних радників та консультантів роботодавців 01 грудня 2020 року відбулась робоча зустріч директора Бородянської районної філії КОЦЗ Сергія Колосовського з головою Пісківської селищної ОТГ Володимиром Луцковим та його заступником Віктором Барчаном.
02 Грудня, 2020 р., 17:45
У Парламентському Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики на опрацюванні до другого читання знаходиться проєкт Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збору даних та інформації, необхідних для декларування окремих об’єктів оподаткування» №4065 від 07.09.2020.
02 Листопада, 2020 р., 09:43
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації "Детальний план території (ДПТ) в межах вулиць Заводської, Нове селище та залізниці Київ-Тетерів в сел. Пісківка Бородянського району Київської області"
26 Червня, 2020 р., 11:13
Шановні земляки !
28 Травня, 2020 р., 15:33
Сьогодні, 28 травня, голова Пісківської ОТГ Анатолій Рудніченко здійснив робочу поїздку до Головного управління національної поліції в Київській області, де приймав участь у конкурсній комісії по відбору на вакантну посаду поліцейського офіцера Пісківської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь