Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
01 Квітня, 2017 р., 17:59
28 березня делегація освітян Пісківської громади брала участь у Міжнародному конгресі «Освіта Київщини в європейському вимірі», приуроченому до 85-річчя утворення Київської області. Захід проводився у місті Броварах у конференц-холі торговельно-розважального центру «Термінал».
01 Квітня, 2017 р., 17:39
Протягом лютого-березня місяця у спортивних залах Пісківської гуманітарної гімназії та Пісківського НВО проходили напружені ігри з волейболу серед чоловічих та жіночих команд.19 березня відбулися останні ігри та визначені переможці.
29 Березня, 2017 р., 22:53
З метою збереження історичної та культурної спадщини Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади , до якої входять населені пункти смт.Пісківка , с.Мигалки, с.Раска, х.Мар'янівка , утвердження звичаїв і традицій поліського краю, керуючись статтею 22 ,  п.20 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» оголошується конкурс на створення офіційної символіки Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади (герб, прапор, текст та музика гімну).                  
29 Березня, 2017 р., 15:19
14 лютого 2017 року у м. Буча відбувся ХХ обласний фестиваль – конкурс «Дебют», організований Управлінням культури, національностей та релігій Київської ОДА. Протягом трьох напружених днів у конкурсі змагалися учні з 65-ти музичних шкіл та шкіл естетичного виховання Київської області, демонструючи свої творчі здібності та виконавську майстерність.
29 Березня, 2017 р., 15:06
Вітаємо  хореографічний колектив «Ейфорія» та керівника Грицака Руслана  з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Ми-діти України», присвяченого Міжнародному дню танцю, який проходив 26 березня в приміщенні концерт-холу Київського університету ім. Б.Грінченка.
21 Березня, 2017 р., 14:48
16  березня 2017 року в рамках гостинності Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту Університету державної фіскальної служби України відбулася Міжміська  олімпіада з інформатики,  в якій брали участь учні шкіл м. Ірпінь,Приірпіння, м.Буча та Пісківської громади.
08 Березня, 2017 р., 09:58
Турботливі бабусі, ніжні матусі, люблячі сестри!
01 Березня, 2017 р., 07:28
Щорічно під час весняної повені на річці Піщанка в районі вулиці Гоголя підтоплює приватні садиби громадян. Цього року колектив місцевих рибалок в складі бригадира – Федулова Генадія, Скаковських Володимира та Дмитра, Лавриненка Павла прорубали 300 метрів криги, звільнивши русло річки від очерету, що в свою чергу убезпечить місцевих жителів від пагубної дії повені.
24 Лютого, 2017 р., 14:43
Туризм як унікальна та  прибуткова галузь економіки – інструмент, який вже давно відпрацьований в Європі та інших частинах світу,  де користується значною популярністю, приносячи значні прибутки та популяризуючи при цьому саму державу, регіон чи невелике містечко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь