Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Ірпінське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області повідомляє

28 Жовтня, 2019 р., 16:26
Методика проведення обстежень стану охорони праці на підприємстві
26 Вересня, 2019 р., 08:50
Як повідомляє пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, за оперативними даними січня - серпня цього року фахівцями Фонду соціального страхування України було упереджено нецільове фінансування страхувальників на 7,2 млн гривень внаслідок проведення попередньої перевірки заяв-розрахунків.
24 Вересня, 2019 р., 09:09
З 18 по 20 вересня пройшов фінал сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу», яка щороку організовується Фондом соціального страхування України. У фінальних змаганнях взяли участь 272 спортсмени-аматори, які отримали травми внаслідок нещасних випадків під час виконання службових обов’язків. Про це повідомила пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
24 Вересня, 2019 р., 09:09
У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України відбулася зустріч з представниками місії Міжнародного валютного фонду за участю заступника Міністра соціальної політики України Олега Коваля, начальника Управління нагляду за діяльністю Пенсійного фонду України та фондів соціального страхування Мінсоцполітики Максима Зацерковного, представників Міністерства фінансів України, в.о. директора виконавчої дирекції Фонду Сергія Нестерова, заступників директора, керівників самостійних структурних підрозділів виконавчої дирекції Фонду.
05 Серпня, 2019 р., 15:58
Виконавча дирекція Фонду соціального страхування України звертає увагу на значну кількість групових нещасних випадків, які сталися при виконанні робіт по ремонту і експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж, колекторів, колодязів протягом травня – липня 2019 року. Про це повідомляє пресслужба виконавчої дирекцію Фонду соціального страхування України.
16 Липня, 2019 р., 10:56
Як повідомляє пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, упродовж перших шести місяців 2019 року Фондом соціального страхування України було профінансовано листки непрацездатності на загальну суму 4,57 млрд. гривень. Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності у січні - червні склав 269,7 грн., що на 28,4% більше, ніж за той же період минулого року.
08 Липня, 2019 р., 08:52
Фонд соціального страхування України компенсує застрахованим особам втрачений за період догляду за хворою дитиною або членом сім’ї заробіток, починаючи з першого дня догляду. Розмір допомоги залежить від тривалості страхового стажу і визначається на загальних підставах. Про це повідомила  прес-служба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
04 Липня, 2019 р., 09:34
На цьому наголошує начальник відділу профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Олексій Савченко. За його словами, не за горами гаряча пора жнив. Природні умови вносять свої корективи в напружений графік роботи на полях. Господарники квапляться якомога швидше підготуватись до збирання урожаю зернових сільськогосподарські підприємства області. Подекуди вони вже почались, тому зростає небезпека отримання травм працівниками при роботі на зернозбиральних комбайнах, тракторах, інших технічних засобах обробітку та переробки зерна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь