Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Оголошення

24 Травня, 2023 р., 22:20
Сьогодні, 24 травня 2023 р. відбулася чергова сорокова сесія Пісківської селищної ради восьмого скликання. На сесію прибуло 14 депутатів і селищний голова.
19 Травня, 2023 р., 10:50
Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine/ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA». Національна програма «ВідНОВА:UA» націлена на активну, драйвову молодь віком від 18 до 35 років, та людей, які бажають дізнатися більше про свою країну, які вже відвідали багато місць в Україні й на тих, хто тільки мріє про подорожі.
27 Квітня, 2023 р., 16:30
До уваги мешканців громади! 28,29,30 квітня 2023 року на території громади будуть проводитися навчання. Може бути чути постріли і вибухи. Прохання - зберігати спокій!
07 Квітня, 2023 р., 13:17
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ повідомляє, шо у період з 24.04.2023 року по 30.07.2023 року у м.Києві по вул.Маршала Маліновського,6 відбуватимуться навчальні курси добровольців рятувальників на базі Навчального центру ГУ ДСНС України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь