Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
18 Грудня, 2023 р., 10:26
Ще більше українців зможуть скористатися програмою єВідновлення. Відтепер подати заяву про отримання виплат за пошкоджене житло можна на порталі Дія, а також через  ЦНАП або нотаріуса. Раніше зробити це можна було лише через застосунок.  Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.
05 Грудня, 2023 р., 14:30
Так само, як пасок безпеки у автомобілі не гарантує відсутності аварій, але значно знижує ризик травм, трудовий договір не гарантує абсолютного недопущення порушень, але значно підвищує захист прав працівників.
05 Грудня, 2023 р., 13:53
Маєте бажання отримати можливість навчатися у Сполучених Штатах, отримати престижну стипендію від Державного департаменту та розширити свої міжнародні зв’язки?
05 Грудня, 2023 р., 13:51
Грантовий конкурс «Сміливі ідеї» — це можливість отримати фінансування на креативний та новаторський проєкт, що виходить за рамки стандартних ідей та відповідає  цілям і пріоритетам програми «Мріємо та діємо», сприяє розвитку потенціалу молоді віком 10–35 років.
04 Грудня, 2023 р., 16:42
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. В цей день ВАЖЛИВО
30 Листопада, 2023 р., 10:26
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що ДПС розроблено новий мобільний застосунок «Моя податкова». 
28 Листопада, 2023 р., 11:02
Соціальний проєкт Scholarship був створений з метою стимулювання обдарованих студентів. У США та Європі програма показала чудові результати: вдалося виявити велику кількість амбітних молодих спеціалістів і допомогти їм здобути якісну освіту. Надалі вони отримали роботу у відомих компаніях, що стабільно розвиваються.
22 Листопада, 2023 р., 09:25
Відповідно до Указу Президента України від 27 березня 1998 р. № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 1998 р. № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» (далі – Постанова) та інших законодавчих актів у всіх областях були створені Фонди підтримки індивідуального житлового будівництва на селі з метою поліпшення житлових умов сільських мешканців через державну програму «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» на регіональному рівні через програму «Власний дім».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь