Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Корисна інформація

13 Травня, 2024 р., 09:26
Інформуємо про роботу Національного  порталу  з імунізації, який був створений ГС “Коаліція за вакцинацію” завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.
23 Квітня, 2024 р., 15:03
Щоб уникнути помилок у нарахуванні обсягів спожитої вами електроенергії, фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі проводять контрольне зняття показів лічильника. Проте клієнти часто ставлять питання щодо необхідності й користі цієї безкоштовної послуги. Тож сьогодні ми розвінчуємо основні міфи про контрольне зняття показів.
18 Квітня, 2024 р., 14:33
Шановні мешканці Пісківської громади!
25 Березня, 2024 р., 11:10
Управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації інформує, що розпочала свою роботу конкурсна комісія для надання підтримки розвитку галузей тваринництва та льонарства.
22 Березня, 2024 р., 14:23
Вкотре нагадуємо, що ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН є важливим заходом реалізації конституційного права громадян на звернення. Навіть в умовах воєнного часу ведення особистого прийому необхідне для забезпечення ефективної комунікації та взаємодії між мешканцями керівництвом громади та керівниками усіх напрямів і служб.
26 Лютого, 2024 р., 20:30
Безоплатна допомога юриста військовослужбовцям та ветеранам війни
06 Лютого, 2024 р., 11:50
Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.
10 Січня, 2024 р., 10:15
1 січня 2024 року зріс прожитковий мінімум. Тож змінилися умови надання вторинної правничої допомоги (допомоги зі зверненням до суду) людям з низьким доходом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь