Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Корисна інформація

27 Серпня, 2022 р., 15:36
Міністерство охорони здоров’я отримало багато додаткових запитань про йодну профілактику Спеціалісти Міністерства подготували відповіді на найпоширеніші з них.
25 Серпня, 2022 р., 14:56
09 липня 2022 року набув чинності Закон України від 01.07.2022 № 2352-IX  «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин». Цей закон вносить зміни у трудове законодавство України, зокрема, в умовах воєнного стану.
25 Серпня, 2022 р., 14:27
Інформуємо щодо можливості безкоштовного отримання належних послуг для осіб, постраждалих від сексуального насильства, вчиненого представниками держави – агресора, а також осіб, які були використані у збройному конфлікті або перебували в полоні (куди звертатися жертвам у разі настання злочину торгівлі людьми, як отримати довідку про встановлення статусу жертви торгівлі людьми, які послуги можна отримати, телефони гарячих ліній для осіб, які були використані у збройному конфлікті або перебували в полоні, а також телефони гарячих ліній для осіб, постраждалих від сексуального насильства, пам'ятку про те, як зібрати належні докази вчинення сексуального насильства, пов'язаного з війною тощо).
19 Серпня, 2022 р., 15:03
Через воєнну агресію рф існує загроза ядерної катастрофи внаслідок можливого терористичного акту на АЕС України, в тому числі тих, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях.
16 Серпня, 2022 р., 10:17
В Україні, у зв'язку з військовою агресією рф розпочалася чергова хвиля декомунізації. Зміна назв вулиць та населених пунктів відбувається на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» місцеві ради по всій країні ухвалюють рішення про перейменування вулиць, провулків, проспектів тощо.
31 Липня, 2022 р., 16:17
Якщо ви потребуєте консультації кваліфікованих юристів, вам потрібна інформаційна, консультаційна та юридична допомога щодо питань внутрішнього переміщення, соціальних виплат, компенсації за зруйноване житло, отримання довідки ВПО,  питань мобілізації чи перетину кордону –  телефонуйте на гарячу лінію БФ “Право на захист ” щодня з 7:00 до 22:00. 
25 Липня, 2022 р., 20:17
ДПС роз’яснює особливості дії та оподаткування учасників режиму для ІТ-індустрії Дія Сіті, запровадженого Законом України від 14 грудня 2021 року № 1946 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні" в інформаційному листі № 4/2022.
25 Липня, 2022 р., 19:38
Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати
04 Липня, 2022 р., 16:34
Відповідно до  ст.7 Закону України "Про нотаріат" посадові особи органів місцевого самоврядування, які вчиняють нотаріальні дії, у своїй діяльності керуються Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України та його територіальних органів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь