Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Корисна інформація

06 Листопада, 2023 р., 11:24
Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.
02 Листопада, 2023 р., 16:46
ГУ Держпродспоживслужби у Київській області повідомляє, що території Бучанського району зафіксовано випадок ботулізму!
02 Листопада, 2023 р., 16:40
Вода, забруднена нітратами, надзвичайно небезпечна для дитячого організму, а особливо для дітей у перші місяці життя. Самі ж нітрати малотоксичні, але в організмі під впливом кишкової мікрофлори вони відновлюються у нітрити, які є ще токсичнішими. Одним з основних механізмів їхньої токсичної дії є перетворення гемоглобіну в метгемоглобін. 
10 Жовтня, 2023 р., 16:53
Звіт про результати громадського обговорення зміни типу закладу Мигалківського ліцею
04 Вересня, 2023 р., 16:44
За результатами наради під головуванням заступника голови Бучанської РДА за участі представника Департаменту освіти КОДА, керівництва Пісківської громади, представників Відділу освіти та батьків Мигалківського ліцею щодо врегулювання конфліктної ситуації по Мигалківському ліцею,  на виконання Протоколу наради від 30 серпня 2023 року  Відділ освіти Пісківської селищної ради надає наступну інформацію для батьків, учнів та всіх зацікавлених осіб.
10 Серпня, 2023 р., 08:35
Сказ - це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин. Найефективнішим способом запобігти сказу залишається вакцинація. Вакцинувати домашніх тварин  - обов'язок кожного власника.
24 Липня, 2023 р., 21:15
Сьогоднішній допис стосується, насамперед, мешканців чудового поліського села Мигалки, яке у 2016 році добровільно увійшло до складу нашої громади, утворивши таким чином об’єднану територіальну громаду із адміністративним центром у селищі Пісківка.
23 Липня, 2023 р., 19:25
Дуже часто необізнаність громадян в певних питаннях породжує недовіру та стає інструментом для маніпуляцій. Одним з таких питань в нашій громаді стала освітня реформа. Батьки до не кінця розуміють її суть та чомусь сприймають засоби її втілення за зраду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь