Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Корисна інформація

03 Березня, 2023 р., 09:27
До селищної ради звернулася група мешканців селища Пісківка з ініціативою про зміну назви зупинки залізничного транспорту, що знаходиться на території нашої громади, а саме, пропонується порушити питання про перейменувати зупинку «Піски» у «Пісківку». На думку дописувачів, така назва є історичною, більш зрозумілою для оточуючих та відповідає географічній назві селища.
20 Лютого, 2023 р., 15:30
З В І Т за 2022 рік поліцейського офіцера громади Пісківської територіальної громади (презентація)
02 Лютого, 2023 р., 15:47
           Інформуємо, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» №2120 від 15.03.2022 року тимчасово, на період з 1 березня 2022 року по 31 грудня року, наступного за роком, у якому припинено або скасовано воєнний, надзвичайний стан, не нараховується та не сплачується плата за землю (земельний податок та орендна плата за земельні ділянки державної та комунальної власності), за земельні ділянки (земельні частки (паї), що розташовані на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, або на територіях, тимчасово окупованих збройними формуваннями РФ, та перебувають у власності або користуванні, у тому числі на умовах оренди, фізичних або юридичних осіб, а також, за земельні ділянки (земельні частки (паї), визначені обласними військовими адміністраціями як засмічені вибухонебезпечними предметами та/або на яких наявні фортифікаційні споруди.
27 Січня, 2023 р., 15:31
 У зв’язку із переведенням з 1 травня 2022 року побутових споживачів ТОВ «Київоблгаз Збут» до «постачальника останньої надії», наразі чимало користувачів мають переплату по особовому рахунку. Повернення помилково сплачених коштів від попереднього постачальника газу справа кропітка, але якщо у вас чимала сума, то спробувати варто.
18 Січня, 2023 р., 10:45
Нині  вся країна живе  за графіками відключень світла. Без  планових відключень не обійтися, щоб знизити навантаження на мережу. Не виняток, звісно, і наша громада. Попри очевидні причини,  серед деяких громадян поширена думка, що електрику  відключають вибірково або несправедливо, бо десь живуть звичайні люди, а десь, на думку деяких,  чиновники або інші поважні особи. Ці припущення не мають нічого спільного з реальністю.
30 Грудня, 2022 р., 14:29
Питання трансформації мережі закладів освіти не втрачає своєї актуальності протягом останніх років, воно є одним з найбільш обговорюваних і в соціальних мережах.
28 Грудня, 2022 р., 16:49
Шановні мешканці Пісківської громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь