Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відділ соціального захисту населення

18 Жовтня, 2021 р., 21:06
Всі діти мають рівні права, визначені в Конвенції ООН про права дитини та у законодавстві України, але, на жаль, не всі з них мають рівні можливості.
04 Жовтня, 2021 р., 13:35
Кожна родина в Україні може зателефонувати й отримати відповіді на свої запитання в таких сферах:
04 Жовтня, 2021 р., 11:34
          З нагоди святкування міжнародного дня людей похилого віку, Виконком Пісківської селищної ОТГ та Відділ соціального захисту населення привітали громадян  похилого  віку,  що перебувають  на обслуговуванні в територіальному  центрі  та вручили продуктові набори.
21 Вересня, 2021 р., 21:54
21 вересня соціальні працівники Пісківської громади отримали новенькі велосипеди!
07 Вересня, 2021 р., 15:22
       У відповідності до «Порядку призначення і виплати соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства» визначено, що за вибором осіб з інвалідністю з дитинства або законних представників  дітей з інвалідністю віком до 18 років, які мають одночасно право на державну соціальну допомогу або пенсію.
18 Червня, 2021 р., 11:12
Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» .Агенство провело в Україні дослідження щодо проблеми працевлаштування людей інвалідністю,  в рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність».
14 Червня, 2021 р., 11:14
Департамент соціального захисту населення КОДА повідомляє про запровадження Фондом соціального захисту інвалідів "гарячої лінії" з питань забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.
14 Червня, 2021 р., 11:12
Відповідно до Порядку надання, щорічної разової адресної грошової допомоги сім'ям осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю за рахунок коштів обласного бюджету, затвердженого наказом департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації від 01.03.2021 № 40, члени сім’ї осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю надають до управління соціального захисту населення за місцем проживання/реєстрації наступні документи:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь