Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відділ соціального захисту населення

28 Вересня, 2020 р., 15:25
03 Вересня, 2020 р., 14:59
Учні з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах до Дня знань отримали «пакунок школяра» від виконкому Пісківської селищної ОТГ за ініціативою голови Рудніченка Анатолія Миколайовича та відділу освіти.
27 Серпня, 2020 р., 08:25
Виконавчий комітет ради Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади забезпечив соціальних робітників спецодягом: куртками, халатами, гумовими та робочими рукавицями. Забезпечення соціальних робітників спецодягом здійснюватиметься на постійній основі.
12 Серпня, 2020 р., 13:41
Державний заклад «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення Міністерства охорони здоров'я України», розташований в заповідній зоні м. Києва, Пуща Водиця, з 1986 року надає безоплатну амбулаторно-консультативну допомогу дітям та дорослим з усіх областей України, стаціонарну - дітям від 1-го до 18 років, постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, а з вересня 2019 року, також, дітям, батьки яких є учасниками бойових дій в зоні АТО, або такі, що втратили батьків в зоні АТО.
06 Серпня, 2020 р., 13:25
І. Міністерство соціальної політики інформує щодо питань реалізації постанови Кабінету Міністрів України № 632 від 22 липня 2020 року „Деякі питання виплати державної соціальної допомоги” (далі - Постанова № 632).
22 Червня, 2020 р., 09:59

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь