Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Відділ соціального захисту населення

05 Квітня, 2023 р., 09:56
Підрозділ надання соціальних послуг Пісківської селищної ради просить взяти участь в опитуванні щодо потреб громади в соціальних послугах за посиланням 
09 Січня, 2023 р., 16:11
Внутрішні переселенці можуть оформити субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. Субсидія надається за місцем фактичного проживання особи. При цьому укладання договору наймання (оренди) житла не вимагається, а склад домогосподарства зазначається заявником у декларації. Про це розповіли в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
02 Січня, 2023 р., 10:59
Раніше для продовження соціальних виплат з 1 січня 2023 року людям потрібно було переподати документи. Але через складну ситуацію в Україні та перебування багатьох громадян за кордоном, Кабмін за ініціативи Мінсоцполітики прийняв рішення автоматично їх продовжити до завершення воєнного стану та ще одного місяця після цього. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики України.
12 Грудня, 2022 р., 16:38
Українці можуть самостійно за допомогою онлайн-сервісу перевірити, чи призначено їм субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.  
29 Вересня, 2022 р., 21:17
З першого жовтня виплати житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг проводитимуться сервісними центрами Пенсійного фонду України, що працюють за екстериторіальним принципом. Раніше виплати відбувалися через управління соціального захисту населення. Такі зміни до Положення про порядок надання житлових субсидій ініціювало Міністерство соціальної політики. А 16 вересня 2022 року Уряд прийняв відповідну постанову. 
23 Червня, 2022 р., 16:27
Міністерство цифрової трансформації України повідомляє, що кожен громадянин, який постраждав від російської агресії, може отримати компенсацію від 5000 до 30 000 євро. Для цього потрібно встигнути подати заяву до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) протягом чотирьох місяців від моменту порушення своїх прав, проте не пізніше від 16 січня 2023 року.
25 Жовтня, 2021 р., 23:33
У зв’язку із реформою децентралізації змінилися підходи щодо реалізації мешканцями територіальних громад права на соціальний захист. З 01 липня 2021 року запроваджено єдиний механізм прийняття територіальними громадами від громадян всіх заяв та документів для призначення будь-яких соціальних допомог, пільг, субсидій компенсацій, тощо.
18 Жовтня, 2021 р., 21:06
Всі діти мають рівні права, визначені в Конвенції ООН про права дитини та у законодавстві України, але, на жаль, не всі з них мають рівні можливості.
04 Жовтня, 2021 р., 13:35
Кожна родина в Україні може зателефонувати й отримати відповіді на свої запитання в таких сферах:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь