Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
27 Травня, 2022 р., 13:46
З метою підтримки діяльності мікро-, малих та середніх підприємств, що постраждали від збройної агресії з боку російської федерації та інформаційної підтримки підприємницької діяльності представників малого та середнього підприємництва департамент економіки та цифровізації Київської обласної військової адміністрації інформує, що Міжнародна організація з міграції (МОМ) – Aгентство ООН з питань міграції в межах проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW), оголошує конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб у таких областях:
25 Травня, 2022 р., 15:23
ОГОЛОШЕННЯ
19 Травня, 2022 р., 22:48
Наказом начальника Київської обласної військової адміністрації №46 від 03.05.2022 р. внесено зміни до Порядку запровадження комендантської години в  Київській області, яким, зокрема, передбачено
19 Травня, 2022 р., 16:04
Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області з метою попередження нещасних випадків серед населення в умовах воєнного стану розробим серію пам'яток у формі презентаційних матеріалів "Що необхідно знати, щоб зберегти своє життя під час війни". рекомендуємо до перегляду дані матеріали!
14 Травня, 2022 р., 22:47
9 травня 2022 року Виконавчим комітетом Пісківської селищної ради було прийнято рішення № 26  про початок обговорення перейменування вулиць нашої громади, які названі на честь діячів країни-агресора. До перейменування пропонуються такі вулиці:
14 Травня, 2022 р., 22:16
Увага! Час комендантської години змінено! З 15 травня (неділя) комендантська година розпочинатиметься на годину пізніше. Коменданська година по області триватиме з 23:00 до 5:00 ранку. Просимо дотримуватись правил комендантської години заради вашої безпеки!
14 Квітня, 2022 р., 13:08
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» Громадська рада при Бучанській районній державній адміністрації Київської області висловлює Вам свою щиру повагу та повідомляє наступне. 24 лютого 2022 року відбулося вторгнення Російської Федерації на територію України, внаслідок чого розпочалася кровопролитна війна. Бучанський район зазнав катастрофічних наслідків не тільки від боїв, що відбувалися на його території, а й від тимчасової окупації російськими загарбниками. Зруйновані будівлі, жорстоко вбиті та поранені мешканці, покалічені долі людей…   Громадська рада, яка представляє громаду Бучанського району, шокована звірством російських військових у Бучі, Гостомелі, Ірпені, Бородянці та ін.! Першому заступнику голови Громадської ради Квасовій Ользі Володимирівні доручено зібрати докази воєнних злочинів проти людяності, скоєних російськими окупантами.    Звертаємось до вас з проханням сприяти покаранню винних, які чинили звірства на території Бучанського району. Просимо надати офіційні докази, а саме, фото- і відеоматеріали, в яких чітко указані адреси скоєння злочинів для проведення аудиту відповідними службами України задля подальшого направлення цих матеріалів до Міжнародного суду. Інформацію про міни, снаряди, підозрілі предмети просимо надсилати Державній службі України з надзвичайних ситуацій.   Контактна особа: Перший заступник голови Громадської ради при Бучанській РДА Ольга Квасова: +380673217901.   На зв'язку! За нами правда та Перемога! Слава Україні! Героям слава!
14 Квітня, 2022 р., 12:49
Компанія «Адвокат в Європі» спільно із юристами, адвокатами та експертами із країн Європейського Союзу та США, активно працює над питаннями відшкодування економічних збитків для юридичних осіб на території України, що зазнали втрат внаслідок російсько-української війни. Відповідачами в судах країн Європейського Союзу будуть фізичні особи РФ, які долучилися до агресії, та/або держава росія в цілому. Послуги відшкодування за наслідки російської агресії включають всі етапи ведення справи: 1.Міжнародна експертна оцінка. 2.Ведення судового процесу в країні ЄС. 3.Виконання судового рішення в країнах ЄС. Консультації для бізнесу абсолютно безкоштовні.  Отримати безкоштовну юридичну пораду можна за  номером телефону +380974820448.
13 Квітня, 2022 р., 11:48
З 14 квітня 2022 року (четвер) відновлює свою роботу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Пісківській  громаді за адресою смт Пісківка, вул.Шкільна, 27 тел. (067)396-86-37

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь