Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Серпня, 2022 р., 13:30
Відповідно до Розпорядження голови Київської обласної військової адміністрації від 29.06.2022 року №360 розпочалась робота «Консультаційного Центру з питань забезпечення прав і свобод Захисників України при Київській обласній військовій адміністрації». Метою центру є координація співпраці профільних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, оборонних відомств, громадських організацій, експертних та волонтерських спільнот у галузі вирішення всього спектру питань, що виникають у Захисників України та членів їхніх сімей при взаємодії із державою та суспільством. Центр надає консультації з питань забезпечення додержання гарантій захисту прав і свобод Захисників України та членів їхніх сімей, проводить аналіз, систематизацію та узагальнення інформації щодо питань, які є нагальними та проблематичними. Кінцевою метою поставлена можливість втілювати найкращі та дієві практики. КЦ при КОВА розташований за адресою: вул.Іллінська, 8, під'їзд 8, м.Київ, 04070. Графік роботи: пн.-пт. з 9:00 до 17:00 без перерви Засоби зв'язку: +380960863370 center@nashepravo.in.ua legal@nashepravo.in.ua psycho@nashepravo.in.ua Щодня в приміщенні центру прийом здійснюють юристи-адвокати та психологи.
12 Серпня, 2022 р., 13:26
таном на сьогодні в Київській області вже відчутне відновлення економічної діяльності. Бізнес все активніше повертається до роботи, з’являються нові підприємства та ФОПи. Про це повідомив у своєму відеозверненні голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
11 Серпня, 2022 р., 10:32
З метою захисту національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, запобігання колабораціонізму, припинення розпалювання міжконфесійної ворожнечі та дестабілізації релігійного середовища в Україні та громаді,  забезпечення історичної та соціальної справедливості в умовах воєнного стану в Україні  Пісківська селищна рада на XXV черговій сесії прийняла рішення звернутися до православних вірян, які відвідують храми УПЦ в громаді  та духовенства УПЦ.
05 Серпня, 2022 р., 14:18
Під час повномасштабного вторгнення росії на Київщині пошкоджень та руйнувань зазнали не тільки об’єкти соціальної інфраструктури. Від обстрілів також постраждав і культурний фонд пристоличного регіону. Зокрема, було пошкоджено 84 об’єкти культурної спадщини, 24 культових споруди та 16 меморіалів. Серед них – центри дозвілля, бібліотеки, будинки культури та клубного типу, кінотеатри та заклади мистецької освіти. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.
05 Серпня, 2022 р., 13:07
04 серпня 2022 року інспекторським складом Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з лісниками ДП «Тетерівський лісгосп» здійснено рейдовий профілактичний захід із запобігання виникнення пожеж у лісових масивах Бучанського району. Рятувальники та спільно з лісокористувачами провели інформаційно-роз`яснювальну роботу щодо недопущення виникнення пожеж та про заборону відвідування громадянами лісових масивів, враховуючи, що пожежонебезпечний період знаходиться в активній фазі та ту мінну небезпеку, яку принесла війна на територію Бучанського району. В процесі даного рейду було комісійно обстежено лісові квартали, які   межують з населеними пунктами та інших об’єктів, розташованих у лісових масивах і поблизу них. Під час проведення даного рейду громадянами було роздано друковані інформаційні листівки та брошури.  
01 Серпня, 2022 р., 15:47
МОН і ДП «Інфоресурс» нагадує, що перевірена інформація щодо вступної кампанії публікується в офіційних джерелах.
28 Липня, 2022 р., 16:16
Сьогодні, 28 липня в Україні вперше відзначається День державності. Про що це свято?
25 Липня, 2022 р., 20:07
Від 18 липня 2022 року на сайті МОН майбутні вступники можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти. У співпраці з Урядовим контактним центром запрацював чатбот, що стане онлайн-помічником у питаннях вступної кампанії 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь